Avon job

Foarte multe mamici isi doresc sa lucreze de acasa. Daca si tu iti doresti sa faci cativa banuti in plus, citeste acest articol! 😉

In Romania, sunt deja foarte multe firme de cosmetice la care poti deveni reprezentant foarte simplu.

Am o prietena buna, care imi povestea despre ofertele de la Avon. Desi, ea prezinta regulat promotiile pe blogul ei elenisme.ro, m-am gandit ca si cititorii mei ar fi interesati de un astfel de job.

Daca doriti sa deveniti un reprezentant  sau va doriti o reinstalare la Avon, nu trebuie decat sa ii scrieti Elenei pe email Ebanciu89@gmail.com.

Aveti ocazia sa invatati de la un om rabdator si serios cum trebuie sa procedati.

Pentru noii veniti, Avon ofera cateva beneficii de nerefuzat.

Elena este mamica a trei copilasi. Face comenzi la aceasta firma de cativa ani buni si este foarte multumita.

In acest fel petrece timp si cu pitici. Are timp sa le gateasca si sa ii scoata la plimbare, iar la sfarsitul campaniei isi primeste  micul salariu.

Pentru ca, stand acasa cu cei mici, face cativa banuti dar castiga si produse cosmetice super utile. Prietena mea, este o femeie implinita. Pentru ca poate face tot ce isi doreste fara prea mult efort.

Chiar daca suntem mamici putem sta linistite acasa, rasfoind catalogul impreuna cu o ruda, vecina sau prietena care doreste sa comande.

Un alt avantaj, este acela ca tu o sa fii mereu aranjata. O sa primesti cadouri cu produse calitative, pe care le poti folosi sau poti  sa le oferi mai departe cadou, persoanelor dragi.

Nu-i asa ca suna si arata tentant?!

Avon

Asa cum iti spuneam este o super mamica caruia ii place sa ajute . Iar daca ai intrebari, ea cu siguranta o sa clarifice totul.

Nu mai sta pe ganduri si intra in echipa Elenei. O echipa tanara si dinamica!