Bine ai venit 2018

La multi ani, dragile mele!

Stiu ca acest articol trebuia sa fie publicat prin decembrie, dar cum timpul nu prea ma lasa sa ma ating de laptop, va scriu acum un review al anului ce a trecut.

In legatura cu blogul, mi-am propus sa il pun pe cel vechi cat de cat la punct. Dar, mi-am dorit extrem de mult si un blog cu domeniu propriu.

Mamicipeblog.ro imi doresc sa fie pentru sufletul meu…iar cel vechi ancagogu.wordpress.com sa ramana pentru colaborari si concursuri pentru bloggeri.

Apropo de colaborari, au fost neasteptat de multe anul acesta, pe blog dar si inafara lui. Intre timp am devenit writer pentru o firma, lucru care mi-a dat multa incredere.

Recunosc, nu am fost foarte activa pe niciunul dintre bloguri. Primul motiv a fost copilul, am incercat sa petrec cat mai mult timp cu fetita mea. Iar, in al doilea rand am fost retinuta cu scoala de soferi, in timpul verii, vreo patru luni.

Stiti deja ca locuiesc la tara si gradina si animalele au nevoie de ingrijiri zilnice.

Dar, atunci cand vezi si rezultate, te ambitionezi si mergi mai departe.

Am observat deja o evolutie la cea mica, in special la vorbire. Mai lucram si la comportamentul in colectivitate (nu ii place sa imparta jucariile) 😯

Am reusit ca anul acesta sa mancam doar carne din propria gospodarie. Adica nu am cumparat niciun fel de carne sau preparat din carne, doar pentru gratar, atunci cand am avut invitati.

Cele patru luni de scoala pentru soferi s-au dovedit a fi un succes, pentru ca am luat permisul din prima. Si sunt extrem de multumita, pentru ca imi voi putea duce fetita la gradinita cu masina.

Pe pagina de Facebook legata de  blog, mi-am dorit sa intru in noul an cu 1000 de urmaritori si am reusit. Va multumesc pentru fiecare like in parte si va sunt recunoscatoare pentru ca participati la concursuri si sunteti activi pe pagina dar si aici.

Anul acesta o sa incerc sa fiu cat mai activa in Social Media si, mai nou o sa las in standbay contul meu personal de Facebook pentru contul de Instagram, pentru ca si acela cere atentie.

Anul acesta imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu pitica mea, pentru ca din toamna o sa mearga la gradi si nu o sa mai avem asa mult timp pentru noi.

Visul meu, inca de mic copil este sa devin translator. Asa ca, imediat ce se va acomoda Adelina la gradinita, o sa incep sa fac niste cursuri pentru a aprofunda Limba Engleza si sa mai invat inca una (inca nu sunt hotarata). Astept sfatul vostru.😉

Imi doresc sa mancam cat mai sanatos, asta insemnand cat mai putin din comert.

Vreau sa fac o serie de renovari si imi doresc tare mult sa reusim pana in iulie. In luna iulie o sa fim nasi de cununie si m-as bucura daca pana atunci ar fi toate puse la punct.

Voi ce va doriti de la 2018?

Eu va doresc ce imi doresc si mie, sanatate, multe reusite, bucurii si numai bine! 😊

37 de comentarii la „Bine ai venit 2018

  1. Wow ❤ felicitari pentru toate reusitele anului 2017.

    Si spor la treaba cu tot ce ti-ai propus pentru anul 2018 😘

  2. La asa reusite, parca orice felicitare pare mica, marunta, fara valoare! Ma bucur mult pentru tine… poate ne dai si noua cateva sfaturi despre cum ai reusit sa te gospodaresti <3

Lasă un răspuns