Despre Laura si salonul ei

Am inceput anul rasfatandu-ma. Si unde,  daca nu chiar  la salonul Laura Style.

Am fost invitata la un eveniment si aveam nevoie de un machiaj profesional, asa ca am fugit la ea.

Va spuneam in articolul de aici, ca acest salon este unul cochet in care buna dispozitie si atmosfera placuta sunt mereu prezente.

De data aceasta insa, a fost putin altfel. Laura a devenit mama, iar bucuria i se citeste pe chip. Este zambitoare ca intotdeauna, iar sclipirea din ochi atunci cand vorbeste despre micuta ei, nu ai cum sa nu o remarci.

Am vazut ca a mai strans cateva diplome, de la cursurile pe care le face. Atat ea cat si fetele de acolo, incearca incontinuu sa tina pasul cu tot ce este nou pentru a-si surprinde clientele.

 

Mai multe detalii despre accesoriile de mai sus veti primi in urmatorul articol. Coafura mea a fost ciufulita de cea mica😂… dar, machiajul cum vi se pare?

In acest domeniu, Laura Style este in top, coafura perfecta, machiajul profesionist dar si celelalte servicii de inalta calitate, cu siguranta te fac sa te intorci aici.

De cate ori trec pragul acestui centru de infrumusetare, mereu este cineva la manichiura, coafat, machiat, tuns, vopsit sau pensat. Si asta pentru ca, toate doamnele si domnisoarele din Falticeni si imprejurimi, stiu ca fetele de aici isi fac treaba foarte bine.

Este un loc in care vii de fiecare data cu drag. Orice probleme ai avea, pentru o ora-doua, cu siguranta le uiti. Este foarte important ca un salon de infrumusetare sa fie asa. Pana la urma si relaxarea este un motiv pentru care te duci.

O sa dau putin din casa si o sa va dezvalui un mic secret. Laura isi doreste sa va prezinte cateva coafuri si tipuri de machiaj, aici online, pentru ca toata lumea sa aiba acces la ele.

Pentru ca am auzit destul de des afirmatia „nu ii place iubitului/sotului”, acum avem sansa sa ii aratam partenerului nostru chiar de acasa, ce coafura sau machiaj ne dorim. 😉

Urmeaza un nou articol despre pasiunea Laurei. Acesta o sa contina un colaj cu diferite coafuri si tipuri de fardare, de la cele mai simple pana la cele mai complexe.

Anul 2018 aduce multe schimbari in materie de make up si hairstyling. Astfel, atunci cand ai un eveniment iti poti alege cu usurinta cea mai potrivita coafura.

Cu toate ca niciodata o coafura nu iese perfect identica de doua ori, sunt sigura ca Laura  impreuna cu echipa ei va reusi sa reproduca, bineinteles, in functie de tipul de par.

Pasiunea aceasta a devenit indispensabila si chiar daca acum este mama, Laura nu poate sta prea mult acasa. Ii ofera bebelusei tot ce are nevoie si vine la a doua ei casa sa isi desfasoare activitatea, asa cum stie ea cel mai bine.

Salonul Laurei este si pe Facebook aici, iar iubitoarele de frumos ii pot face o vizita. Salonul il gasiti in Falticeni pe bd. 2 Graniceri, situat intr-un loc bine ales, destul de vizibil.

Tu ce schimbare iti doresti sa faci anul acesta?

39 de comentarii la „Despre Laura si salonul ei

  1. Off daca Laura ar fi fost si in Bucuresti ce super ar fi fost 😊… descrierea ta m-a facut sa am.chef de o schinbare in materie de make-up. La cap coafuri/tunsori am facut deja una destul de drastica pt mine:am.renuntat la parul lung pt un bob scurt.

  2. De mult nu am mai găsit un salon în care să mă simt bine și să plec relaxată de acolo, chiar îmi este dor, trebuie să găsesc și eu un loc bun căruia să îi devin fidelă.:)) :*

  3. Am intrat sa vad mai multe poze pe pagina de facebook si imi place! Pare a fi un salon calumea. Mai pune poze cu machiajul facut, ca sigur vrea mai multa lume sa vada 😉

  4. Imi place cum arata salonul, din poze, si eu am un salonas unde merg, dar este doar o singura camera, nu mare, unde nu incap mai mult de doua cliente si proprietareasa care munceste. Nu e cine stie ce, dar face de toate – manichiura-pedichiura, coafura-permanent-vopsit si vine si acasa. Sunt multumita de ea, desi este loc de mai mult.

Lasă un răspuns