Cadouri cu stil marca Il Kutiur

Urmeaza o perioada cu si despre cadouri, asa ca toate gandurile noastre sunt about presents.

Il Magazzino, este un magazin online de cadouri. Acesta m-a impresionat neasteptat de placut inca de la prima comanda.

Zilele trecute cautam pe celebrul Google idei pentru cadouri, iar acest magazin a fost printre primele rezultate.

Un magazin care s-a nascut din ideea a doua blonde, iubitoare de frumos, cu talent si o dorinta arzatoare de a face oamenii fericiti.

Eu am ales sa comand din categoria Family Look, un set mama-fiica, pentru mine si pitica mea de 2 anisori.

Desenul a fost ales de cea mica, dar puteti alege orice imprimeu va face cu ochiul de pe site.

Love is in the air chiar si fara tati, care este plecat la munca, asa ca asta nu ma impiedica sa sarbatoresc o altfel de dragoste impreuna cu cea mai speciala fiinta din viata mea.

La primirea coletului, pitica mea era extrem de curioasa, iar ce am gasit in el a incantat-o si mai mult.

Ambalajul elegant, cu o fundita draguta, a facut-o sa exclame un mare ” waw!”

Dupa ce am imbracat-o in body-ul personalizat, iar eu am probat tricoul, ne-am admirat in poze hainutele care se asezau perfect, ce sa vezi, prichindelul meu nu mai vroia sa se schimbe. 😂

Si avea si de ce. Produsele sunt confectionate din bumbac 100%, sunt foarte usor de purtat si de imbracat, extrem de confortabile si placute la atingere.

Trebuie sa va spun ca toate imprimeurile Il Kutiur sunt deosebite si unice, fiind create chiar de cele doua blonde.

Sa nu credeti ca am ceva cu blondele, pentru ca si eu am un par deschis la culoare.

Mi-a atras atentia eticheta, pe care era scris „Creat cu drag de doua fete destul de blonde”. Aviz brandurilor mari care cos vreo cinci etichete, si au grija sa ne incomodeze. Parca o astfel de eticheta nu mai este asa deranjanta, nu?

Da, toate articolele mele vestimentare au etichetele taiate, doar acest set nu. 😊

Nu trebuie sa asteptati Sfantul Valentin ca sa dati comanda. Un astfel de cadou este special si poate fi daruit oricand. La aniversari, botezuri, sarbatori ca Pastele sau Craciunul, nunti sau il puteti oferi unui nou nascut, mamei sau iubitului. Oricui, oricand aceste produse vor bucura inimi si vor starni amintiri.

cadouri
cadouri

Va spuneam ca am fost surprinsa de calitatea acestor produse, dar si de atentia pe care aceasta firma o acorda atat produselor cat si clientilor.

Coletul a ajuns foarte repede, in stare impecabila, iar cand am avut intrebari legate de comanda mi s-a raspuns amabil pe pagina de Facebook.

Sa va mai spun cateva lucruri despre aceste produse. Indiferent de metoda de personalizare, fie ca se face prin transfer termic, fie prin imprimare digitala sau handmade, produsele se vor spala la 30°, astfel acestea raman ca noi, chiar si dupa spalare.

Pe acest site gasiti tricouri, bluze, camasi dar si body-uri pentru bebelusi, pentru toate varstele si marimile. Toate pot fi personalizate in functie de ideile cumparatorului.

De ce Il Kutiur?

Pentru ca m-am plictisit sa ofer dar si sa primesc seturi de cosmetice pe care niciodata nu le folosesc.

Pentru ca m-am saturat sa alerg prin magazine si sa nu gasesc nimic care intr-adevar sa-mi placa.

Pentru ca am gasit exact ce cautam, un produs personalizat care este unic si il port cu mandrie.

Pentru ca momentul acela in care iti vezi copilul de doi ani cum se bucura ca este imbracat la fel ca mami nu se poate descrie in cuvinte.

Pentru calitate dar si pentru ca la o comanda de peste 150 lei mi se ofera transport gratuit. 😉

Lunile februrarie si martie sunt speciale, sunt despre bucuria de a primi si de a oferi ceva special unui om drag. Dar, putem face asta oricand, nu este nevoie de o anumita ocazie pentru a ne surprinde intr-un mod inedit perechea, sora sau bunica.

Keep calm si personalizeaza!

45 de comentarii la „Cadouri cu stil marca Il Kutiur

  1. Îmi place maxim motto-ul blogului tău. Chiar așa e: femeia are mereu 20 de ani. 🙂 Cât despre articol, mi se pare folositor, e bine de știut că asemenea sit-uri există și mi-a adus aminte de cele 2 outfit-uri pe care le-am avut eu cu mama, în pereche. 🙂

    1. Ma bucur tare mult ca ti-a atras atentia. Mi-ai dat o idee buna, poate chiar de 8 martie o sa ne imbracam la fel, eu si mama😊

  2. Cât de drăguuuț! Trebuie să plasez și eu o comandă pentru a pregăti din timp câteva hăinuțe drăgălașe pentru un bebe mic.
    Mulțumim pentru recomandare😍

  3. Asa este. Orice perioada a anului este buna pentru a surprinde pe cineva drag cu un cadou. Si mai fain daca este personalizat ^_^

Lasă un răspuns