Ma pregatesc de vara cu Zaful

Stiu ca afara este inca iarna si este foarte frig, dar de saptamana viitoare se anunta mai multe grade in termometre si eu ma gandesc deja la vara.

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu m-am saturat de ger. Imi place zapada, dar frigul deloc.

Ca sa va duc cu gandul la vara, o sa va arat cateva costume de baie care mi-au atras atentia de pe Zaful.

swimwear for women

Primul model este unul nu foarte curajos, alcatuit din doua piese, cu bretele tip „spaghete”.

Imi doresc demult un astfel de costum si sunt tare curioasa cum se va aseza pe mine.

Culoarea este una potrivita, nu o sa ies prea tare in evidenta, nici nu imi doresc.

Costum de baie o piesa

Dupa ce am nascut am ramas cu vergeturi pe abdomen asa ca al doilea costum de baie va fi format dintr-o sigura piesa.

In cazul in care vom merge intr-un loc in care vor fi si copii acest model mi se pare cel mai potrivit. Imi place culoarea si este destul de decent. Iar volanasul de la gat si cordonul il ajuta sa fie si elegant. Faptul ca imi ascunde semnele de pe burtica, este perfect.

Voi cum va ascundeti imperfectiunile?

Bikini here

Nu stiu de ce, dar am inceput sa iubesc culoarea aceasta burgundy. Acest set este unul mai indraznet. Dupa cum se observa s-a folosit destul de putin material pentru confectionarea lui. Dar, poate va face cu ochiul si il incercati. Eu sincer nu as avea curaj sa port acest costum de baie in public, este prea mult pentru mine.

bluza plaja

Asa cum probabil v-ati dat seama, sunt o fire pudica. Deci aceste rochite transparente vin la fix, in cazul in care aleg un costum din doua piese mai golas. Parca ma vad deja cum imi adie vantul si imi flutura bluzita tip fluturas.

Totdeauna caut produse vestimentare confortabile, care se imbraca usor si imi da posibilitatea sa ma misc in voie.

Urasc hainele sau lenjeria care imi lasa urme pe piele sau stau foarte fixe pe mine.

Nu sunt fana culorilor aprinse, desi imi place sa vad la altcineva.

De asemenea, ma vad imbracata intr-o rochie lunga vaporoasa, plimbandu-ma pe malul marii de mana cu sotul meu intr-o seara cu luna plina. Asta daca are cine sa stea cu fetita.

Cam aceasta este lista mea facuta in cazul in care vara se grabeste sa vina, eu o astept.

Voi care costum de baie il preferati?

29 de comentarii la „Ma pregatesc de vara cu Zaful

  1. Nu ma gandesc inca la vara, poate daca as pleca intr-o vacanta exotica, da mi-as cumpara cateva costume de baie. Sunt dragute cele prezentate de tine.

  2. Mmm nu cred ca se pot ascunde. Mai ales daca ma expun in costum de baie. Singura mea problema este burtica si fara un strop de munca aceasta se va vedea. Trebuie sa ma pun pe muncit sa ma tonific un picut

  3. Frumoase costumele de baie ,mai ales cele din 2 piese . Abia astept sa merg la mare mai ales ca vreau să-l duc pe cel mic anul acesta 😊

  4. Cel format dintr.o piesa si mie imi place,mai ales ca am ramas cu burtica dupa nastere,speram sa ajungem si noi anu asta la mare,acu ca fata o sa implineaca 2 ani in vara

  5. Sunt tare dragute costumele de baie de pe Zaful, mai ales rochia si cam asa ma camuflez si imi ascund burta de mamica de 2. N-am timp de sala😁

Lasă un răspuns