Primavara 2018: top 5 cele mai chic accesorii

Cine nu-si doreste sa fie mereu în tendinte si sa castige admiratia tuturor la fiecare pas? Tu, cu siguranta, asta urmaresti, de aceea fiecare sezon este o ocazie noua de a-ti improspata garderoba si de a face noi achizitii in materie de accesorii.

Primavara ofera o ocazie deosebita de a face schimbari stilului tau personal si, de ce nu, stilului de viata. Pentru o stare de bine garantata, ai oferte si game de produse vesele, inedite si in tendinte. Trebuie doar sa stii ce sa alegi, intrucat tendintele din 2018 sunt cu totul diferite de cele de anul trecut. Designerii internationali au venit cu propuneri deosebite, in timp ce casele de moda se remarca prin colectii mult mai accesibile si usor de purtat sau ce conceput, chiar si cu un buget limitat.

Iata propunerile pentru cele mai chic accesorii pe care sa le incerci primavara aceasta:

  1. Unii ar risca sa spuna ca esarfele sunt demodate. Designerii vestimentari readuc acest accesoriu in atentia tuturor in acest sezon. Daca iti doresti sa fii la moda, verifica modelele deosebite si accesibile de la MeliMelo Paris si poarta-le în combinatii indraznete. Culorile pot pastelate sau foarte aprinse, in functie de preferintele tale, intrucat ceea ce trebuie sa surprinda este, de fapt, modul in care alegi sa o porti – clasic, legand-o la gat, dar si aranjata in stil turban pe cap ori ca accesoriu pentru geanta.
  2. Modelele de genti propuse pentru primavara 2018 sunt din ce in ce mai creative, oferindu-ti libertatea de a-ti manifesta personalitatea asa cum iti doresti. Renunta la cele clasice si banale, in culori plictisitoare, si cauta rucsacuri chic moderne pe melimeloparis, care te vor scoate din anonimat. Evita banalitatea si adauga o nota noua de veselie tinutei tale cu ajutorul acestor accesorii utile si foarte speciale.
  3. Ochelarii de soare preferati pentru sezonul cald din 2018 sunt cei cu forme indraznete si colorati strident. Un atu al acestora este ca se potrivesc oricaror tipuri de fete, cat timp alegi dimensiunea potrivita. Nici nu va trebui sa cheltuiesti foarte multi bani, intrucat ii gasesti cu usurinta in toate mall-urile din oras.
  4. In privinta pantofilor, creatorii de moda readuc in atentia ta binecunoscutul Cinderella style, adica pantofii sclipitori, care pot fura ochii oricui prin delicatete si prin cat de pretiosi par. O inovatie este faptul ca acestia nu mai sunt argintii, asa cum au fost consacrati, ci in culori variate si gata să fie scosi la plimbare intr-o zi insorita de primavara!
  5. Bijuteriile concepute, parca, pentru o alta galaxie sunt la moda anul acesta. Design-ul futurist si culorile metalice sunt ceea ce fac bijuteriile din primavara 2018 sa fie admirate si incantatoare pentru orice ocazie. Daca iti propui sa surprinzi in cel mai placut mod la petreceri, la cine în familie sau chiar la birou, alege o pereche de cercei supradimensionati si modele abstracte.

Anul acesta incearca ceva nou si fa-ti curaj sa combini hainele in mod diferit, intrucat tendintele iti dau aceasta libertate. Afla cum este sa fii mereu in centrul atentiei cu ajutorul celor mai chic accesorii din 2018!

 

12 comentarii la „Primavara 2018: top 5 cele mai chic accesorii

  1. Îmi place mult cum sună lookul Cinderella! Voi încerca să scot și eu eșarfele din dulap ca să creez ținute interesante. 😘😘

  2. An de an sunt tot mai pasionată de accesorii. Am pus ochii pe o pereche de pantofi cu sclipici arămiu. Eșarfele sunt preferatele mele, iar de genți nu am voie să zic nimic, am toate modelele și culorile, dar poate mai prind una.

Lasă un răspuns