Cu ce ma imbrac vara asta

In sfarsit a venit vara, cele peste 30° Celsius ne obliga sa ne imbracam cat mai lejer si cat mai deschis la culoare. Asadar o noua provocare, ce haine sa imi aleg de pe Dresslily?

Va spuneam intr-un articol anterior ca trebuie sa avem mare grija la cum ne bronzam, noi cele care nu ajungem niciodata la solar. Ei bine prima bluzita aleasa de mine o sa va lamureasca.

1526093055568800216842704407.jpgImi place ca are gulerasul si un decolteu delicat pe care il poti modifica folosindu-te de nasturi, dar cel mai tare imi plac bulinele, ma duc cu gandul la un loc racoros. Nu are maneci deloc, da, asta este principalul motiv pentru care trebuie sa fii bronzata complet in special pe brate. Cum ar arata bluzita asta asa draguta pe niste brate bronzate pana la cot?! Aiurea.

Eu zic ca m-ar avantaja pentru ca este usor stransa in talie iar in partea de jos are un fel de clos, daca ar fi un pic mai lunga as putea sa o port ca si rochita 😉

Alte modele care mi-au atras atentia sunt cele de mai jos, pe care as putea sa le port cu o pereche de pantaloni foarte scurti. Am zis sa fie totusi ceva mai inchis pentru ca atunci cand ai copii iti este imposibil sa mentii o bluzita imaculata, asa ca bluzita albastra m-ar scoate din impas.

O alta recomandare ar fi tunica cu maneci din voal, perfecta in cazul in care umerii tai nu sunt perfect bronzati si iti doresti sa ii ascunzi fara sa te imbrobodesti. Mi se pare si usor eleganta, adica ai putea sa o imbraci cu pereche de skinny jeans si cu un toc.

Produsele recomandate de mine sunt in jur de 20 $ fiecare si deocamdata sunt pe stoc, daca tu ai alege altceva  poti cauta aici view more.

Ai comandat vreodata de pe site-uri straine?

Cum ti se pare Dresslily?

 

 

 

 

7 comentarii la „Cu ce ma imbrac vara asta

  1. Si eu optez vara pentru haine lejere si subtiri. Foarte frumoase rochitele Dresslily! 🤩😍🤩

  2. Sunt ft superbe,nu am comandat pana acum pt ca de fiecare data cand dau sa trimit comanda am o retinere si ma opresc .imi plac alegerile tale

Lasă un răspuns