Shopping online pentru gradi

Peste mai putin de patru luni incepe un nou an scolar, o data cu inceperea lui fetita mea va pasi pentru prima data intr-o clasa de gradinita. Cum ne pregatim noi dar si de ce avem emotii veti afla din urmatoarele randuri.

Copilasul meu merge in grupa mica, ma gandesc de ceva timp ca trebuie sa o pregatesc cumva, pentru ca acasa fiind singurica nu stiu cum va reactiona atunci cand va fi inconjurata de o multime de copii care mai de care mai energici si darnici de joaca.

Nu stie sa imparta, nu are niciun frate sau sora deci tot spatiul din casa, jucarii, carti, haine toate sunt ale ei, tot i se cuvine, si nu concepe altfel.

Bun. Am inceput sa ii explic ca trebuie sa imparta(uneori o face) sa desenam, scriem, numaram, cantam. Nu va ganditi ca le stie pe toate, dar facem progrese.

O alta frica a mea este ca o sa faca mofturi la imbracat, a inceput deja sa ceara rochita si nu conteaza daca ploua, ninge sau bate vantul, ea vrea rochita si pace.

Cum sa impaci si capra si varza? Rochitele le avem asa ca ma gandeam sa cumparam cateva body-uri care sa i le dau pe dedesupt in caz ca e vreme mai racoroasa.

Daca mergi cu Adelina la cumparat de haine nu ai nici o sansa, tot ce gaseste ia si pune in cos, le vrea pe toate, nu conteaza ca e un produs pentru bebelusi sau unul pentru „oameni mari”.

Incerc sa aplic metoda cu un singur produs din magazin pe care sa il aleaga ea, dar mai avem de lucru si cand o vezi ca taraie un brat de haine cu tot cu umerase pe jos iti vine sa o iei la fuga.

Asa ca, desi sceptica am zis ca fac comanda pe net, cum o fi o fi. Am gasit hainute fabricate in Romania pentru bebelusi si copii pe site-ul Liloo.

Recunosc ca mi-a fost cam frica in primul rand pentru ca nu stiam daca aleg masurile corecte, apoi calitatea materialului dar si daca imi va ajunge la timp comanda.

Ei bine, am ales produsele dorite si imediat ce am finalizat comanda am primit apelul pentru confirmare, asta fiind in jur de 2, 3 minute. Da, foarte prompti cei de la Liloo.

Comanda am ales sa o primesc prin posta ramburs si in doua, trei zile lucratoare a si sosit, fara alte taxe surpriza.

Eram nerabdatoare sa deschid coletul sa stiu daca am scapat de un chin, acela de a merge la shopping cu Adelina.

Si scot hainutele, toate frumos impaturite, colorate si confectionate din bumbac, exact ce am comandat.

Uh, am scapat! Am rasuflat usurata, toate erau pe placul meu si pe masura ei. Am dat comanda de cateva body-uri, dar eram curioasa si de maletele si pantalonasi asa ca am ales cate un produs din fiecare ca sa stiu ce sa aleg urmatoarea comanda, care cu siguranta va fi.

Un magazin online de care nu am auzit pana acum, ofera produse calitative la preturi decente. Liloo il gasiti si pe Facebook.

Voi cum va pregatiti copii pentru gradinita?

Ati comandat vreodata hainute pe net?

11 comentarii la „Shopping online pentru gradi

  1. Nu stiu cat de complicat este la tine, dar la mine chiar a devenit o neplacere sa merg cu fetita mea la cumparaturi. Daca am planificat un buget de 300 lei, cel putin 100 se duc pe prostii culese de ea din magazine sau din magazinele din zona

  2. Pentru fetita nu am comandat niciodată de pe net. De obicei trebuie sa probeze. Când nu va mai creste asa repede, o sa comand cu siguranță

Lasă un răspuns