Ghidul alegerii fotografului de nunta sau cum sa fii multumit la final

Nunta este cel mai important eveniment din viata oamenilor, de aceea este extrem de important ca aceasta sa fie imortalizata astfel incat sa te poti bucura de aceste amintiri frumoase pentru tot restul vietii. Fotografia de nunta implica de fapt stocarea in imagini a tuturor traditiilor, emotiilor si detaliilor, dar si a momentelor naturale si spontane care fac tot farmecul specific al nuntilor.

La prima intalnire cu fotograful de nunta pe care l-ai ales trebuie sa discuti cu el toate detaliile legate de ceea ce poate el face, dar si care sunt propriile idei si cerinte, astfel incat aceste fotografii sa fie pe gustul tau.

Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont si care trebuie de fapt sa fie si primul lucru atunci cand decizi sa angajezi un fotograf profesionist, este sa stabilesti cu aproximatie bugetul pe care esti dispus sa il oferi . Este recomandat sa se ofere 5-10 %  din suma totala pe care o vei strange la finalul nuntii. Insa depinde de fiecare cuplu in parte care este decizia pe care o vor lua si cat de important este pentru ei sa aiba parte de servicii de calitate in ceea ce privesc fotografiile de nunta.

Este foarte important atunci cand alegi un fotograf de nunta sa verifici care este experienta de care acesta dispune, dar si aparatura, caci exista foarte multi fotografi care investesc bani in aparatura de ultima generatie, dar nu au capacitatea de a surprinde acele momente cu adevarat importante din timpul nuntii.

De asemenea, trebuie stabilit impreuna cu fotograful si partenerul de cuplu care este genul de fotografie dorit  si modul de prelucrare al fotografiilor. Este important sa mergeti pe propriile alegeri in ceea ce priveste alegerea stilului si nu sa mergeti pe sugestii si recomandari ale cunostintelor si prietenilor, caci este posibil ca la final sa nu fiti multumiti de alegerile facute.

18 comentarii la „Ghidul alegerii fotografului de nunta sau cum sa fii multumit la final

  1. E faorte important sa ai un fotograf bun, sunt momente unice de imortalizat si trebuie sa fie foarte creativ 🙂

  2. Foarte bun articolul pentru viitoarele mirese! Ai dreptate… trebuie să știi ce vrei de la un fotograf si sa fie si el foarte bun! 🙂

  3. Noi am avut un fotograf bun, ales cu mare grija, drept dovada avem niste poze minunate de la nunta. recomand sa fie serios, cu un portofoliu variat si dispus la nebunii.

  4. Ai punctat multe lucruri esentiale. Eu am cautat un fotograf bun care sa nu-mi ia o caruta de bani pe serviciile oferite

  5. Eu am deja în cap câteva persoane.. consider că trebuie să fac un efort și să am măcar 2.. diferiți.. ca să fiu sigură că sunt mulțumită

  6. Un fotograf bun este esențial pentru o nunta si niste amintiri reusite. Este important sa alegem unul.cu care să fim pe aceeasi lungime de unda.

Lasă un răspuns