Luna aceasta Adelina va implini trei anisori, m-am tot gandit ce cadou sa ii fac si m-am decis sa-i ofer in dar carti. Da, copiii mai au nevoie si de carti pe langa jucarii si jocuri, si cartile pot fi distractive.

Zis si facut, am dat o raita pe Libris si am gasit o gramada de cartulii interesante. Haideti sa va arat si voua ce am primit in ultimul colet.

Pisica de pe coperta Vreau sa invat antonimele i-a atras Adelinei atentia. Imediat a inceput sa lipeasca autocolantele colorate la locul lor si bineinteles sa coloreze obiectele mici si mari, comparandu-le. „Mami, uite un mar mic si un mar mare!”.

A doua carte pe care a deschis-o cea mica a fost Alba ca zapada, aceasta contine imagini din poveste, care trebuiesc colorate, iar in partea de jos a fiecarei pagini gasim povestea frumos redactata. Adelinei ii plac povestile, iar pe aceasta am gasit-o la pretul de 2,4 lei.

Nu puteam sa nu aleg si ceva pentru cand va fi mai marisoara, mai exact doua exemplare din categoria Activitati de zi cu zi , la fel, educative si distractive. Acestea le pastram pentru gradinita, o sa ne fie de folos in al doilea an.

Minitablita magnetica a incantat-o la maxim, este perfecta pentru a-i scrie numele sau sa desenez diverse forme pe care ea sa le ghiceasca. Are un pix atasat, este usor de folosit si cel mai tare imi place pentru ca nu face mizerie sau nu mazgaleste (ca marker-ul sau creta).

Sa nu uit de cartile de joc educative de la Editura Gama, chiar daca sunt recomandate pentru 1+, fiica-mea a gasit un mod amuzant in care sa le foloseasca. Dupa ce a ghicit ce se afla desenat pe fiecare card, a inceput sa faca prezenta tuturor lucrurilor din casa. De exemplu, daca ii aratam cardul cu perne, imi arata unde avem perne, la fel si cu frigiderul, prosopul etc.

Cele sase produse pe care vi le-am prezentat mai sus au costat in jur de 50 de lei, iar eu zic ca ii merita. Pe langa faptul ca cel mic invata lucruri, petreceti timp de calitate impreuna distrandu-va.

Voi ce cadouri le faceti celor mici atunci cand le sarbatoriti ziua de nastere?

Share: