Cat de importanta este alaptarea si de ce o pompa de san te poate ajuta

Alaptarea este un proces natural si firesc. Laptele de mama este cea mai sanatoasa hrana pentru micutul abia venit pe lume. Este recomandat ca bebelusul sa fie hranit cu san, cel putin sase luni, iar mai apoi continuandu-se in paralel cu diversificarea.

Alaptarea o ajuta si pe mamica pentru ca reduce riscul de cancer mamar, creaza o legatura magica intre mama si prunc si o ajuta sa se refaca dupa stresul nasterii.

Stim cu totii cat este de sanatoasa, comoda si ieftina aceasta alternativa, dar ce facem in cazul in care mamica nu are lapte suficient sau are prea mult si bebe nu accepta?!

In cazul lactatiei slabe, medicii recomanda hidratarea si alimentarea corecta, dar si administrarea ceaiurilor speciale pentru a mari cantitatea de lapte. Daca totusi lactatia nu creste ar fi bine sa apelati la un consultant in alaptare, sigur o sa va ajute.

pompa-de-san-electrica-kidscare-kc103 (1)

Daca proaspata mamica are sanii tari, durerosi iar bebe nu reuseste sa suga destul incat sa ii detensioneze, atunci achizitia unei pompe de san va fi cea mai buna alegere. De multe ori nici copilul nu accepta un san plin, asa ca inainte de alaptare puteti sa pompati cativa mililitri de lapte, astfel copilul se va atasa corect si va putea manca linistit, fara sa se streseze ca nu va face fata sa inghita tot lapticul, evitand astfel si inecul.

Se intampla ca unele mamici sa fie nevoite sa se intoarca la munca imediat dupa nastere,

pompa-de-san-electrica-dubla-kidscare-kc106

dar acestea isi doresc sa isi poata hrani in continuare bebelusii cu laptele matern. In aceasta situatie cea mai usoara si sigura metoda este folosirea unei pompe de san electrice, pentru ca, in timp ce va odihniti, acest tip de aparat colecteaza laptele din ambii sanii. Astfel mama isi continua activitatea iar copilul se bucura in continuare de hrana vie care ii asigura o crestere si o dezvoltare armonioasa.

Este foarte important sa va documentati chiar din timpul sarcinii, pentru ca atunci cand sunteti in fata faptului implinit sa stiti cum sa reactionati, astfel puteti preveni si o depresie. Pe site-ul celor de la Kidscare veti gasi informatiile necesare pentru fiecare produs in parte, in acest fel veti putea trece cu usurinta peste eventualele situatii neplacute in care nu stiti ce aveti de facut.

2 comentarii la „Cat de importanta este alaptarea si de ce o pompa de san te poate ajuta

  1. Alăptarea este foarte importantă pentru a avea un copil sănătos. Eu am alăptat și pompa de san este foarte utila pentru acele momente în care ești nevoit să pleci de acasă de lângă copii

Lasă un răspuns