Primii pasi in papucii de la AriAna Baby Shoes

Nu-i asa ca abia asteptai ca piticul tau sa paseasca pentru prima data?

Adelina a facut primii pasi pe la 11 luni, fara a folosi premergator sau antemergator. Pur si simplu am observat-o intr-o zi ca vine spre mine fara a se sprijini de ceva.

Emotionati, bucurosi si mandri de fetita noastra nu ne-am gandit ca nu ar merge corect. Abia peste doi ani, atunci cand am scapat-o de scutec ne-am dat seama ca piciorusele nu se duc corect atunci cand paseste.

Medicul ortoped ne-a confirmat, Adelina are platfus (vezi intr-un articol anterior) si are nevoie de incaltaminte speciala. Tot medicul ne-a recomandat sa ii cumparam doar papuci care sa ii sustina glezna si care sa aiba acel talonet, sa ii corecteze mersul; usor de zis, greu de facut.

Am cautat in toate magazinele din orasul meu o astfel de incaltaminte, ca la sfarsit sa imi dau seama ca pe piata nu se gaseste acest tip de pantofi pentru copii asa mici. Curios, nu?

Dupa ce m-am plictisit de colindat magazinele, am inceput cautarile online. Asa am dat de AriAna Baby Shoes, o firma care a luat nastere din dorinta a doi parinti de a-si incalta fetita cu pantofi de calitate.

Si cum afacerile de acest gen sunt facute cu suflet, iata ca astazi, aceasta firma se bucura de nenumarate comenzi si copii fericiti. Printre care si noi. Ghetutele pe care le-am comandat sunt imblanite si sunt confectionate din piele. Au talpa flexibila si sunt foarte confortabile datorita spatiului generos din partea degetelor.

20181112_1531231652165211.jpg

Asadar, la AriAna Baby Shoes puteti face comanda de pantofiori pentru fetite sau baietei, din fel de fel de materiale, unele mai simpatice ca altele. Marimile pe care se lucreaza sunt de la 17 la 23, mai exact de la varsta de 9-10 luni pana la 3 ani. Perioada in care glezna are nevoie de stabilitate pentru a invata mersul corect si sanatos.

Masura se ia foarte usor, am asezat picioarele copilului pe o coala de hartie si am desenat conturul lor, am masurat lungimea exact ca in imagine, iar ghetutele ii vin perfect.

.facebook_1542027306532.jpg1263118596.jpg

In concluzie AriAna Baby Shoes se ghideaza dupa aceste criterii:

  • Prima pereche de incaltaminte ar trebui sa fie cumparata abia atunci cand piticul face primii pasi.
  • Este foarte important ca prima pereche de papuci sa aiba o talpa cat mai flexibila, aceasta il va ajuta pe cel mic sa isi tina echilibrul.
  • De preferat este ca materialul pantofului sa fie din piele sau alte materiale naturale care sa permita piciorului sa respire.
  • Nu optati pentru talonet, doar daca medicul ortoped va recomanda purtarea acestuia.
  • Este foarte important ca piciorul copilului sa nu stea impachetat, trebuie sa fie comod sa isi poata intinde degetelele, dar nici foarte mare incat sa se impiedice sau sa ii provoace rani.
  • Nu imprumutati incaltamintea de la fratii mai mari daca acestia au avut diformitati ale picioarelor, pentru ca o sa il afecteze si pe al doilea purtator.

20181112_15540967843647.jpg

Vreau sa va mai spun ca cei de la AriAna Baby Shoes au fost foarte prompti, si mi-au clarificat orice nedumerire, comunicand foarte bine pe pagina lor de Facebook, acolo unde gasiti si o gama variata de modele de incaltaminte pentru copilasi, dar si preturi.

Atat eu cat si Adelina suntem multumite de calitatea ghetutelor si sper sa reusim sa purtam si o pereche de sandalute de la ei.

Cum vi se par ghetutele noastre pufoase?

20181112_153142704306555.jpg20181112_164403914281902.jpg20181112_164457294190049.jpg

10 comentarii la „Primii pasi in papucii de la AriAna Baby Shoes

  1. Foarte bine punctat pe detaliile importante. Si eu ii caut piticiei încălțări de iarnă, poate le vom testa chiar pe acestea.

  2. Sunt foarte frumoase ghetele, cel mai important este ca ajuta copilul sa meargă cât mai corect, mi se pare foarte interesant modul în care ajuta clientul sa ia cât mai corect măsură piciorului celui mic

Lasă un răspuns