Libris ne umple ghetutele

Dupa cum prea bine stiti, Libris este un bun prieten atat al meu cat si al Adelinei. Deschiderea coletului de la ei este mai ceva ca venirea lui Mos Nicolae sau Mos Craciun, pentru ca cea mica stie ca mereu este ceva si pentru ea.

Si are o intuitie buna pentru ca in fiecare luna aleg cate ceva si pentru ea sau doar pentru ea.

Am gasit o carte cu activitati pentru gradinita si nu puteam sa nu o comand tinand cont ca Adelina o saptamana sta acasa si o saptamana merge la gradi, din cauza racelilor.

In Bine te-am gasit gradinita am gasit exercitii pe care le pot rezolva si copii de la 3-4 anisori. Noi am inceput deja sa lucram, si cea mica este destul de incantata doar ca ii place sa o ia de la capat de fiecare data, chiar daca am lucrat acolo deja de cateva ori.😂

Atunci cand vine vorba puzzle, cea mica este as. De fapt cel pe care l-am comandat acum este unul destul de usor de montat, dar ne folosim de numere ca sa rezolvam exercitiile de pe caietul cu activitati matematice, pe care l-am gasit tot la Libris la un super pret.

Cred ca de un puzzle din lemn cu cifre are nevoie orice copilas pentru ca este colorat, usor de folosit si destul de rezistent fiind construit din lemn. Cifrele au incorporate cate un suport care sa le usureze prinderea cu degetelele lor mici. O activitate distractiva prin care piticii pot invata cifrele, dar si sa numere pentru ca pe placa de puzzle se regasesc obiecte pentru fiecare cifra in parte. Un joc ce dezvolta abilitatile de coordonare ochi-mana, miscarile fine si perceptia vizuala.

Cred ca acest tip de activitati ar trebui sa inlocuiasca televizorul sau telefonul si ca cei mici ar trebui sa fie obisnuiti inca de mici cu aceste jucarii minunate, cartile. Iar pe Libris gasiti o gama variata pentru toate categoriile de varsta, deci aveti de unde alege.

Voi faceti activitati cu cei mici sau le cititi povesti de noapte buna?

14 comentarii la „Libris ne umple ghetutele

  1. Si eu sunt prietena buna cu Libris. Chiar am pus ochii pe cateva carti, pe care mi le voi face cadou de Craciun 😀

  2. Articolul tău m-a convins că Libris este soluția salvatoare în problema alegerii unui cadou pentru un copil.
    Fug să dau comanda să am timp pentru a trimite coletul.

Lasă un răspuns