Achizitionarea unui nou aparat de aer conditionat

Cumpărarea unui nou aparat de aer condiționat poate fi o experiență stresantă. La urma urmei, cum știi dacă ceea ce îți spun vanzatorii este de fapt adevărat? Pentru a înțelege această întrebare, trebuie să ne amintim că educația este prietena noastra. Ca atare, articolul de astăzi va aborda fundamentele achiziționării unei noi unități de aer conditionat pentru casa dvs.

Firmele care vand aparate de aer conditionat ieftine precum Airwell si-au construit reputația oferindu-le clienților răspunsuri sincere și corecte la întrebările referitoare la HVAC. Lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când cumpărați un nou aparat de aer condiționat, incluzând: prețuri echitabile pentru aer condiționat, valori SEER, selectarea unui contractor HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat), dimensiunea unui nou aparat de aer condiționat și alte sfaturi pentru a vă păstra în minte înainte de a achiziționa noul sistem AC.

În această secțiune, vom discuta despre câțiva dintre factorii majori care trebuie gândiți când cumpărați un nou aparat de aer condiționat. Amintiți-vă, educarea pe aceste teme va fi importantă pe măsură ce vă deplasați înainte și veți începe să discutati cu vanzatorii, așadar vă recomandăm să vă familiarizați cu fiecare dintre ei înainte de a primi ofertele.

În primul rând, este important să știți dacă chiar trebuie să cumpărați un nou aparat de aer condiționat faptul ca speranța medie de viață a unui aparat de aer condiționat este cuprinsă între 10 și 15 ani.

Oamenii  întreabă adesea: „Când cumpăram un aparat de aer condiționat nou, ce preț se recomanda?” Ei sunt cam șocați să audă răspunsul … de obicei nu este recomandat decât un aparat de aer condiționat de 14 SEER și, în unele cazuri, relativ rare (probabil zonele caniculare), vă recomandăm 16 SEER.

SEER reprezintă Raportul de eficiență energetică sezonieră și reprezintă un mijloc obiectiv de evaluare a eficienței unui aparat de aer condiționat. Pur și simplu, cu cât este mai mare valoarea SEER, cu atât o unitate este mai eficientă când este noua.

Alegerea dimensiunii potrivite la cumpărarea unui nou aparat de aer condiționat poate fi dificilă. Depinde de numeroși factori și, deși este posibil ca unii vanzatori cu experiență să evalueze o unitate AC fără să facă un calcul oficial, majoritatea  ar trebui să o facă oricum.

 

Un comentariu la „Achizitionarea unui nou aparat de aer conditionat

Lasă un răspuns