Prea cald sau prea frig? Nu si cu Skyworth

Noi romanii ne plangem indiferent de ce anotimp este, iarna cu siguranta este prea frig, iar vara intotdeauna va fi foarte cald. Eu m-am gandit sa rezolv problema aceasta din timp, asa ca astazi va voi vorbi despre aparatele de aer conditionat de la Simag.ro. Acesta este un magazin online de unde puteti achizitiona tot ce tine de aerul conditionat, de serviciile pentru montare si reparare.

Asa cum spuneam si mai sus, nu suntem multumiti niciodata indiferent de gradele de afara. Cautand o varianta care sa ma satisfaca am dat de brandul Skyworth, acesta mi se pare perfect avand o rata de defectare scazuta datorita componentelor calitative, foarte atent alese. Skyworth ne ofera cateva modele de aer conditionat menite sa ne faca temperaturile mai frumoase.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine ce aer conditionat as alege, cu siguranta v-as recomanda modelul Premium Delfin acesta dispune de:

  • Un filtru generator de ioni Cold Plasma – acesta este un filtru special, ce genereaza ioni negativi care ionizeaza particulele negative din aer, reducand simtitor poluarea.
  • Sistem patentat Stepless pentru ventilatoare de interior, acesta ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre 99 de viteze de ventilatie.
  • Functia I-Feel – Unitatea interioara poate indentifica temperatura camerei la nivelul telecomenzii si nu acolo unde este pozitionata unitatea interioara. Asigura utilizatorului un confort sporit pentru ca unitatea simte temperatura din jurul acestuia si nu pe cea de la punctul de instalare, care de cele mai multe ori poate fi diferita.
  • Nordic kit are rolul de a asigura functionarea optima a sistemului de incalzire chiar si in perioadele in care afara sunt temperaturi de sub -20°C.

Ce trebuie sa mai stiti este faptul ca unitatile sunt dotate cu sisteme si compresoare japoneze ce permit operarea in cele mai grele conditii, astfel incat acelasi aparat poate fi folosit atat pentru racire cat si pentru incalzire.

De asemenea, controlul avansat al ventilatorului impreuna cu functia I-Feel reduc semnificativ zgomotul din incapere. Iar conxiunea WiFi usureaza controlul aparatului prin intermediul unei interfete inteligente.

Asadar tehnologia ma ajuta sa am vreme frumoasa in locuinta mea, indiferent de ce se intampla afara, fara prea mare efort.

22 de comentarii la „Prea cald sau prea frig? Nu si cu Skyworth

  1. pana acum nu am simtit nevoia unui astfel de aparat, dar sunt sigura cand va fi cazul acesta e primul pe lista

  2. Daca zici ca e silentios, atunci e ce trebuie! Ce ma deranjeaza cel mai mult la aparatul meu este ca face un zgomot suparator intre ciclurile de pornire. Pentru mine, la etajul 12, e mai mult decat vital vara!

  3. Ma atrage foarte mult faptul ca are niste sisteme noi acest aer conditionat si mi-as dori si eu unul de acest gen

  4. Pare un produs foarte util pentru cei care se luptă cu extremele de temperatură. 😘 Eu am un aer condiționat care mă salvează pe timp de vară, din fericire!

  5. Vara nu mai este un cosmar pentru cei care locuiesc la ultimul nivel.Iar factura la curent nu a fost o problema, ma bucur pentru noile modele ,tehnologia avanseaza…

Lasă un răspuns