Toate cunostintele necesare 3-4 ani + Jocul numerelor – review

Nu stiu cum sunt ai vostri copii atunci cand vad o carte, dar Adelina e foarte incantata de fiecare data cand deschidem coletul de la Libris. Stie ca intotdeauna ii comand si ei cate ceva, doar ca ultima comanda ii apartine in totalitate.

Ma bucur tare mult ca am reusit sa o fac sa indrageasca cartile, si sunt si mai fericita atunci cand ma ia de mana si imi spune: „Mami, e ora pentru activitati!”.

Pe acest site, am descoperit foarte multe caiete pentru copii mici ca Adelina, acestea le dezvolta imaginatia si le solicita gandirea.

Tot din activitati copii invata foarte multe lucruri, de exemplu in ultimul caiet comandat, am observat ca la fiecare fisa iti spune sa intrebi copilul in ce moment al zilei suntem, cum este vremea astazi sau in ce anotimp ne aflam. Toate aceste notiuni contribuie la dezvoltarea psihica a celor mici, iar pentru ca mintea lor trebuie antrenata zilnic, in aceasta carte gasim tot felul de activitati care sa le starneasca interesul indiferent de dispozitia pe care o au.

Am gasit chiar la inceputul cartii Toate cunostintele necesare 3-4 ani o imagine cu „sectiunea” unei locuinte, unde fiecare membru al familiei avea cate o ocupatie. Dar si o pagina cu alfabetul, care este usor de memorat datorita obiectelor care incep cu litera respectiva. Era sa uit de paginile cu abtipilduri, pentru aproape fiecare fisa exista autocolante cu ajutorul carora rezolvi exercitiile, aceasta este partea preferata a piticei mele.

Un joc foarte interesant este Jocul numerelor, dupa cum se vede si in imagine acesta este format din 10 palete cu numere si mai multe cartonase cu buline sau patrate. Chiar daca este recomandat copiilor de 5-7 ani, jocul poate fi adaptat si pentru cei mai mici.

Acestea sunt doua dintre cele patru produse comandate pe Libris, intr-un alt articol va voi prezenta celelalte doua carti. Care sunt acestea, veti afla in curand.

Voi ce activitati mai faceti cu cei mici?

13 comentarii la „Toate cunostintele necesare 3-4 ani + Jocul numerelor – review

  1. Cate idei dragute si bune de a te ocupa cu copiii. Chiar mi-au placut, lipseste doar copilul… Ca si cadou, cred ca ar fi interesant pentru mine.

  2. Super! Pentru mine sunt de folos articolele despre jucarii pentru ca mereu cumpar jucarii pentru job 😀

  3. Cartea Istet de mic am luat-o si eu. Pe aceasta am terminat-o si am mai avut cred ca o editie anterioara. Fetita mea a fost incantata sa lucreze pe ea

  4. ma bucur ca ai grija de copilul tau, ca el sa fie activ psihic si sa descopere lucruri noi! mi se pare esential sa le facem cunostinta cu cartile sau cu astfel de caiete, dat fiind faptul ca ne aflam in era tehnologiei, cand e mai simplu sa ii pui tableta in mana

Lasă un răspuns