Kidlet sau cum sa iti imbraci copilul frumos si cu bani putini

Daca ma urmariti pe retelele de socializare cu siguranta ati observat hainutele ce le-am primit in coletul de la Kidlet. Am ales cateva rochite dragute pentru Adelina, si cateva obiecte vestimentare pentru mine.

Dar haideti sa va spun mai multe despre acest site. Kidlet este un magazin online de tip outlet. Acesta vine in ajutorul parintilor oferindu-le posibilitatea de a cumpara haine de firma si nu numai la preturi extrem de accesibile.

Am facut cumparaturi de 300 de lei si m-am incadrat la fix cu toate hainele din imagini. Alegerile le-am facut foarte usor pentru ca fiecare produs este masurat si daca mai consulti si ghidul de marimi, nu ai cum sa nu nimeresti masura.

De asemenea, poti aduga filtre de cautare, astfel vei ajunge rapid la toate produsele cautate. Eu am inceput cu gecuta reversibila a Adelinei, este nou-nouta si a costat 69 lei, este destul de grosuta asa ca ii va fi perfecta la iarna viitoare.

Am incercat sa alcatuiesc o tinuta cu fustita mov si vestuta de blanita, arata foarte bine impreuna si sunt foarte bucuroasa ca am potrivit marimile. Ambele obiecte sunt aproape noi si Adelina le poarta cu mandrie.

Rochitele i le-am luat cu un numar mai mari ca sa ii vina bine la vara.

Ce vreau sa va mai spun este faptul ca stocul de hainute de la Kidlet se innoieste de trei ori pe saptamana cu haine noi sau outlet. Asa ca veti gasi oricand hainute pentru cei mici si nu numai.

De exemplu, eu sunt mai miniona de fel, m-am folosit de acest defect si mi-am comandat si eu cateva articole de imbracaminte tare dragute. Halatul de baie din imagini, o rochita, o fustita si o camasa albastra care este si preferata mea.

Coletul a ajuns in 24 de ore de la finalizarea comenzii, hainele au fost frumos impachetate, curate si chiar calcate.

Cele mai multe hainute au fost de la Young Dimension, Primark essentials, H&M, Next si Zara. Iar gecuta cu Paw Patrol am gasit-o in categoria Disney, acolo unde veti gasi o gramada de hainute cu personaje dragute.

Voi obisnuiti sa cumparati haine pentru copii din outlet?

10 comentarii la „Kidlet sau cum sa iti imbraci copilul frumos si cu bani putini

  1. Foarte drăguțe sunt hăinuțele chiar azi o sa ma uit pe site sa văd ce găsesc pentru fetele mele

Lasă un răspuns