Repatriere ideala Romania

Omul trebuie tratat cu respect si cand nu mai este printre noi! Pentru faptul ca a gandit, a creat, a muncit si-a facut datoria pe acest pamant i se cuvine respectul nostru, al supravietuitorilor din familie sau al celor care l-am cunoscut si orice om are dreptul la o inmormantare decenta.
Chiar si cand decedatul nu mai are pe nimeni, primaria comunei unde a avut loc decesul se ocupa de asta. Au fost si cazuri in care oamenii au pus mana de la mana sa organizeze o ceremonie decenta de inmormantare celui fara urmasi, ramas singurul din familie sau renegat de ai sai.
Tin minte si astazi povestea trista a stomatologului din comuna noastra, profesionist desavarsit, dar ahtiat dupa bautura. Avea maini de aur la extractii, dar in ultima perioada a vietii in loc de maseaua care trebuia, mai scotea si cate una sanatoasa.
Nu avea pe nimeni si la pensionare a ramas in camera dispensarului, pana la moarte. Oamenii au gasit camera respectiva plina de sticle goale. Dupa ce a murit, cei mai avuti din comuna s-au mobilizat si i-au organizat o ceremonie funerara pe cinste, pentru ceea ce fusese, pentru binele facut inainte de a cadea in patima bauturii.
La parastas, a aparut unul dintre copiii medicului tipand ca el vrea banii si bunurile tatalui sau…
Am fost mandra de satenii mei ca nu l-au lasat pret de o clipa de izbeliste si m-a intrigat atitudinea fiului sau.
Un om decedat departe de Romania trebuie sa fie adus in tara cu tot respectul, fiindca a fost om si fiindca a fost roman!
Repatriere Romania nu este scumpa, dar este o dovada de respect fata de defunct.
Totul incepe cu un telefon sau un e-mail trimis celei mai bune firme de servicii funerare si solicitarea unei oferte de pret. Costurile vor fi comunicate pe loc, dupa consiliere.
Apartinatorul stie exact ceea ce va fi facut ca mortul sau sa fie adus in tara si sa se bucure de odihna vesnica aproape de ai sai.
Greul cade pe salariatii firmei, care actioneaza in echipa sincronizandu-si actiunile. Cei care fac parte din familia decedatului nu trebuie sa iasa din tara, ci numai sa se pregateasca sufleteste de intalnirea cu el.
Repatrierea ideala este realizata de firma prezentata mai sus si are urmatoarele caracteristici:
-totul este facut conform legislatiei europene, astfel ca repatrierea decurge fara probleme.
-trupul neinsufletit va fi pregatit cu atentie si respect pentru importanta calatorie. Echipa il va spala atent, il va imbalsama si imbraca, apoi il va aseza in sicriu. Firma are imbracaminte eleganta, lenjerie fina pentru sicrie (pentru repatriere sunt necesare doua sicrie) si sicrie rezistente si elegante de lux.
-dosarul de repatriere va fi gata in acelasi timp cu pregatirea sicriului.
-calatoria catre tara va decurge perfect, fiindca si masinile sunt foarte bune, iar soferii atenti si priceputi.
-familia decedatului este tinuta la curent despre modul in care decurge calatoria.
Repatrierea ideala catre Romania exista, iar pretul ei inseamna inainte de toate implinirea datoriei morale si respectul fata de un om care ne-a bucurat existenta cu viata sa.

Lasă un răspuns