Perete gol? Nu si daca folosesti stickere

Stii momentul acela cand te muti intr-un apartament gol-golut si pare ca nu mai reusesti sa il umpli?

Ei bine, sunt sigura ca multi dintre voi v-ati confruntat la un moment dat cu un perete prea gol, care sa vrea putina atentie.

Asa ca astazi iti voi arata patru modele de stickere care iti vor infrumuseta interiorul casei.

  • Eu zic sa incepem cu unul primavaratic. In caz ca nu reusesc sa conving primavara sa vina la noi, m-am gandit sa fac primavara la mine in casa ajutandu-ma de un sticker cu rame pentru fotografii. De exemplu, acest model are doua avantaje, acela de a umple un perete gol intr-un mod placut, dar si de a crea un loc special pentru amintiri adaugand cateva poze din albumul vechi la care nu te-ai mai uitat de cativa ani.

  • Varianta a doua este de autocolant cu mesaj motivational sau amuzant, oricum ar fi iti poate aduce un zambet pe fata si iti poti incepe ziua mai optimist, decat ai face-o daca peretele acela ar fi gol. Imi plac mesaje de acest tip oriunde ar fi, iar daca il folosesc intr-un loc unde chiar este nevoie, cu atat mai bine.

  • Un alt model interesant mi s-a parut acest autocolant 3D cu fragmente de sticla, este perfect pentru a acoperi un geam prin care nu vrei sa vezi, dar va si o piesa de efect in locuinta ta. Sunt sigura ca odata aplicat, acest autocolant va atrage multe priviri.

  • Ultimul model care mi-a atras atentia a fost aceasta decoratiune ecologica 3D, care arata intr-un mare fel. Personal mi se pare usor inspaimantator sa ai un asemenea desen in casa, dar ca si efect mi se pare unul wow.

Asadar, daca si tu ai un perete gol, fara viata alege unul sau mai multe stickere pentru a-l infrumuseta intr-un mod placut.

Iti plac alegerile mele? Tu ai stickere decorative in casa?

7 comentarii la „Perete gol? Nu si daca folosesti stickere

  1. Da, am si eu stickere decorative in casa. In living mai exact. Pe peretele din fata am buburuze si fragmente din natura iar pe peretele din spatele canapelei am pasarele intr-o colivie si diverse desene subtile intr-o culoare simpla. Imi plac mult cum inveselesc spatiul.

  2. Sunt foarte faine alegerile tale. Când ne-am mutat în apartament și nouă ni se păreau pereții cam goi și voiam niște stickere. Ne-am uitat și noi după câteva, într-adevăr sunt frumoase și de efect. Între timp a crescut Natalia și a pictat pereții. După ce renovăm, revenim la ideea cu stickere.

Lasă un răspuns