Berea-medicament

Deși este mai greu să te îndrăgosteșți de gustul lui, ghimbirul este printre cele mai sănătoase condimente de pe planetă, plin de substanțe nutritive și compuși bioactivi. Știind că face parte din categoria condimentelor, parcă ti-e greu să îl asociezi cu o băutură precum berea. Cu toate acestea, popularitatea berii cu ghimbir a început să crească în întreaga lume, inclusiv la noi în țară. Nu numai că este o băutură răcoritoare și versatilă, dar aduce și beneficii pentru sănătate!
Ingredientul principal in berea cu ghimbir – rădăcina de ghimbir – conține compusi activi care ajută, printre altele, la ameliorarea senzației de greață, combaterea inflamaţiei și prevenirea dezvoltării cancerului. Este o băutură non-alcoolică, cu aromă apropiată de cea a berii, fiind un bun înlocuitor pentru cei care nu consumă alcool sau cei care evită coloranții și aromele artificiale. Energizantă si revigorantă, datorită procesului natural de fabricație, băutură păstrează intacte proprietățile condimentului.

Iată şi principalele avantaje:
• Este un remediu pentru stările de greață
Nimănui nu-i place senzația de greață – este un sentiment foarte neplăcut și inconfortabil. Fie că ești însărcinată, ai rău de mare sau ești mahmur/ă, încearcă o bere cu ghimbir și o să te simți mai bine. Motivul? Berea cu ghimbir conține substanțe care ajută la ameliorarea inflamației și a disconfortului.
• Este un bun digestiv
Berea cu ghimbir poate fi un remediu atunci când te confrunți cu tranzit intestinal lent. Ghimbirul conține substanțe care ajută la transportarea alimentelor de-a lungul sistemului intestinal. Compușii fenolici pe care ii conține sunt cunoscuți ca benefici în tratarea iritaţiei gastrointestinale.
• Îți îmbunătățește sistemul imunitar
Ghimbirul te face să ai o stare bună și să te simți plin/ă de energie pentru că îți întărește sistemul imunitar. Dacă alegi berea cu ghimbir, în loc să te simți prea relaxat/ă ca să mai faci ceva, vei vedea cum te apucă cheful de făcut curățenie prin casă sau pofta de alergat!
• Acţionează ca un analgezic
Proprietățile anti-inflamatorii ale ghimbirului se transpun în berea cu ghimbir și o transformă într-o substanță analgezică eficientă. Dacă ești în perioada de recuperare după ce ai fost bolnav/ă, consumă această băutură bogată în ghimbir și vei uita de durere.
Vine vara și, odată cu ea, dorința de a petrece mai mult timp socializand. Nu știi cu ce băutură să îi servești pe cei dragi (inclusiv pe cei mici)? Încearcă berea cu ghimbir Bundaberg și mergi la sigur atât pentru cei care nu vor sau nu pot consuma alcool, cât și pentru cei care doar vor să se răcorească și să se bucure de un gust unic.

Lasă un răspuns