Your life book sau cum sa-ti asterni amintirile pe hartie

Suntem musafiri in aceasta viata, care trece fara se ne dam seama. Uitam sa tinem cont de placerile noastre si in goana dupa mai mult uitam sa ne spunem cuvinte frumoase, sa ne alintam, sa ne incurajam si sa traim de fapt cu ceea ce ne face placere.

La concluzia aceasta am ajuns, dupa ce am terminat de scris Scrisoarea pentru fetita mea. Aceasta este de fapt o carte ce contine 5 fotografii plus cea de coperta 6 si cateva randuri scrise din suflet pentru cea care imi da putere zi de zi.

O carticica simpatica pe care am oferit-o in dar de iepuras fiicei mele. Este un cadou pentru care tot eu am plans de emotii si de fericire fiindca Adelina inca nu a invatat sa citeasca, dar pana la urma aceasta era si ideea.

Mai exact imi doresc sa ii pastrez aceasta carte pentru cand va creste atat de mult incat sa inteleaga ce ii doresc si sa vada ce am trait cu ea si gandurile mele din perioada aceasta de copilarie.

Ideea mi-a venit intr-o zi cand nu gaseam raspunsuri la intrebari pe care as fi vrut sa le stiu din copilaria mea. Si da, cu siguranta mi-ar fi placut sa citesc o scrisoarea de-a mamei mele adresata mie, din vremea aceea.

Nu-i asa ca si tie ti-ar fi placut?

Revenind la carte, Life your book este pe principiul „amintirile care nu se vad, se uita” asadar, aceasta echipa minunata, profesionista ne ajuta sa pastram amintirile vii punandu-le pe hartie impreuna cu gandurile noastre.

Si da, consider ca este un cadou deosebit cu care nu vei da gres indiferent ca il vei oferi mamei, celei mai bune prietene, sotului sau de ce nu, chiar tie. Aceasta carte personalizata este incarcata cu valoare sentimentala si oricine va primi un astfel de dar va fi profund impresionat .

16 comentarii la „Your life book sau cum sa-ti asterni amintirile pe hartie

  1. O idee super si deosebita. In ziua de azi sunt o multime de idei pt ati pastra amintirile cat mai vii ani si ani de zile

  2. Se apropie ziua de nastere a unei persoane dragi mie, deci articolul tau a picat la tanc.

  3. Este foarte buna ideea ta. Chiar ieri ma uitam cu cea micq pe albumul ei de botez. De cand s-a nasscut avem tot felul de albume.. cel al gradinitei, primii ani de viata insa o scrisoare nu… excelenta ideea

  4. Ce frumos, amintirile se uita asa e, de aceea este important sa le pastram intr-o forma sau alta.

Lasă un răspuns