Mami, e gata? – review & 10 pasi pentru a deveni un parinte (aproape) perfect -review

Nu mai este o noutate faptul ca in fiecare luna facem cate o comanda de carti pe site-ul nostru preferat Libris. Aici gasesti orice fel de carte iti doresti, acestea sunt impartite pe categorii si sunt foarte usor de gasit. Luna aceasta am ales doua carti pentru mine, dar care o sa le pun in practica cu cea mica.

Mai exact vorbim despre „Mami, e gata?” O carte tare amuzanta ce are ca personaje principale o mama si doi copilasi. Acestia sunt foarte implicati atunci cand vine vorba de pregatirea gustarilor si impreuna cu mama lor gatesc doar retete usoare si sanatoase. Este o carte usor de citit la care am ras impreuna cu fetita mea si chiar am facut impreuna retete la care m-a ajutat si ea asa cum a putut.

Cea de-a doua carte 10 pasi pentru a deveni un parinte (aproape) perfect am luat-o in speranta ca ma va ajuta sa ma inteleg cu cea mica. Sunt momente in care nu stiu cum sa reactionez si aceasta carte sper sa ma pregateasca intr-un fel sau altul pentru atunci cand va veni si bebe doi.

Chiar de la inceput am citit ca atunci cand copilul este prea laudat si prea recompensat acesta isi va lumea in cap si va considera ca tot ce e mai bun ii apartine. In timp, acesta va deveni orgolios, plin de el si nu va asculta niciodata de nimeni. Se va crede cel mai bun si nu va sti sa piarda si nu va accepta asta, chiar daca el stie ca de fapt nu este capabil sa castige si asta e doar in mintea lui. Acesta este doar unul dintre cei 10 pasi, in continuare veti afla de ce copii nu trebuie supravegheati mereu, de ce trebuie lasati sa greseasca dar si alte subiecte foarte interesante care va vor ajuta.

Ca tot suntem in perioada alegerilor parlamentare am vrut sa citesc si Constitutia Romanieica sa imi cunosc mai bine drepturile si obligatiile.

Care dintre cele trei carti ati fi curiosi sa le cititi?

13 comentarii la „Mami, e gata? – review & 10 pasi pentru a deveni un parinte (aproape) perfect -review

  1. Cred ca mi-ar trebuie si mie 10 pasi pentru a devenit un parinte ( aproape) perfect. Poate m-ar ajuta sa-i inteleg mai bine pe piticii mei.

  2. Chiar sunt curioasa cum e cartea cu parintele (aproape)perfect, sunt sighura ca mi-ar fi si mie de mare ajutor

  3. 10 pasi pentru a deveni un parinte perfect mi-ar placea sa o citesc, sunt lucruri interesante acolo despre relatia parinte copil.

  4. Pare interesanta cartea cu pasi pentru un parinte „perfect”. Sigur cuprinde iste sfaturi utile. 😘

Lasă un răspuns