Pan food – dulciurile copilariei

Sunt sigura ca multi dintre voi nu ati putut uita nici acum cateva dintre dulciurile copilariei. Dulcele preferat al meu era batonul copilariei in doua culori de la Pan Food, iar astazi cand vreau sa imi amintesc de acea perioada savurez acest dulce gustos impreuna cu fiica mea.

Si nu doar batonul copilariei imi aminteste de perioada aceea lipsita de griji, ci si biscuitii umpluti sau eugeniile cum le mai spuneam noi, dar si nuga cu arahide.

Toate acestea au devenit peste ani recompensele fiica-mii. Da, copii au nevoie de recompense sau cel putin asa imi place sa cred ca o motivez pe pitica mea.

Desi consum de ani buni produsele celor de la Pan Food, abia acum am aflat ca fabrica s-a infiintat in 2001 la Sibiu. Asta desi scrie clar pe fiecare ambalaj ca acesta este locul de provenienta, dar cum eu sunt o gurmanda nu am avut timp sa citesc, ci ma apucam repede de mancat. Daca cautati alte, informatii sa stiti ca nu mai gasiti in afara de recenziile pozitive laste de mancaciosi chiar pe pagina de Facebook a acestei fabrici de zaharoase.

Asadar haideti sa vedem care dulce este in top atunci cand vine vorba despre Pan food. Chiar daca zilele trecute am gustat pentru prima data salamul de biscuiti, care este absolut fenomenal nu as renunta la batonul copilariei cu lapte praf, cacao si extract de vanilie. Gustul acestui baton este inconfundabil si la fel de mult imi place si varianta cu foaie de napolitana.

Biscuitii umpluti imi amintesc ca ii cumpara mama in timpul postului cel mare, mai exact in dimineata de Ajun al Craciunului pregatea un platou mare cu eugenii pentru a primi preotul asa cum se cuvine si bineinteles ca ce ramanea imparteam in trei impreuna cu sora si fratele meu. Era unul dintre cele mai asteptate momente din an si asta pentru ca nu aveam niciodata dulciuri pe saturate, iar acea perioada ne-a marcat intr-un mod placut copilaria.

Chiar daca vorbesc la sfarsitul articolului despre nuga, si ea este in topul preferintelor mele. Iar daca imi spunea cineva ca exista mai multe arome nu credeam pentru ca eu o stiam doar pe cea cu arahide. Dar iata ca am avut ocazia sa incerc si alte sortimente interesante, cum ar fi nuga cu coacaze negre, cu cacao dar si cu stafide si nuca de cocos, toate super delicioase.

Produsele Pan Food se gasesc cam in orice magazin gata sa va satisfaca poftele. Voi le-ati incercat?

8 comentarii la „Pan food – dulciurile copilariei

Lasă un răspuns