Copil fericit si parinti fara griji cu un singur click

Venirea unui copil pe lume este o minune si de fiecare data cand se intampla acest lucru, parintii sunt cei mai fericiti. Atat de fericiti incat isi doresc sa ofere nou-nascutului absolut tot ce are nevoie pentru a-i crea confortul necesar si pentru a avea parte de o crestere armonioasa si o educatie pe masura.

Imi amintesc ca atunci cand am nascut-o pe Adelina aveam nevoie de o gramada de lucruri si tare bine era daca le puteam achizitiona dintr-un singur loc fara sa ma plimb prea mult prin magazine.

Acum la cea de-a doua sarcina am aflat ca acest lucru este posibil. Biano este solutia, chiar daca vorbim despre comenzi in online. Doar ca pentru mine a fost prea tarziu deoarece am fost nevoita sa fac intrerupere din cauza unor malformatii ale fatului. Este un subiect despre care vorbesc desi este clar caa ma afecteaza, pentru ca nu este usor sa faci un asemenea lucru. Dar haideti sa revenim la lucruri mai frumoase.

Cum amenajam camera copilului

  • In primul rand este nevoie de un loc pentru dormit, iar pentru copilas un patut din lemn care dispune de un sistem de balansare si de o saltea din fibra de cocos.
  • Este foarte important ca bebelusul sa aiba propriul dulapior de haine, astfel ii vei gasi imbracamintea mult mai usor. Tot aici ai putea aseza si medicamentele sau scutecele.
  • Atunci cand vine vorba de mancare, ideal este ca de la sase luni sa il puneti pe cel mic intr-un scaunel cu masuta. Asa va fi in siguranta si va papa tot.
  • Crescand va avea nevoie de diferite lucruri. Un organizator pentru jucarii sau chiar o mini biblioteca pentru cartile cu povesti.

  • Un set de masuta cu scaune pentru copii va fi perfect pentru cand va incepe gradinita sau scoala. Aici va putea scrie, colora sau pentru a face diverse activitati.
  • Tot pe acest site gasim si jucarii de tot felul asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca venirea bebelusului va va prinde nepregatiti.
  • Un alt obiect destul de important este lampa de veghe, este ideala pe timp de noapte pentru ca cel mic are nevoie de o lumina calda, mica, care sa nu il deranjeze si sa il lase sa doarma linistit.
  • Scaunul de alaptat mi-as fi dorit sa il incerc si eu. Balansul acestuia il va linisti pe cel mic in timp ce se hraneste cu sanul mamei. Acest moment este unul magic doar pentru mama si copil, o imagine de poveste.

Camera celui mic va avea nevoie si de un covoras cu tematica, o perdea cu o draperie colorata frumos, o lustra amuzanta, dar si alte lucruri pentru decor. Sa nu uitam de carucior si de scaunul auto, acestea sunt foarte utile si este musai sa le aveti. Toate acestea le gasiti la un click distanta pe acest site care este de fapt cel mai mare agregator de produse de mobilier si decoratiuni din Romania.

Sper ca sfaturile mele sa va ajute si sa fiti pregatiti asa cum se cuvine pentru venirea nou nascutului. Voi cum ati amenajat camera bebeluslui?

11 comentarii la „Copil fericit si parinti fara griji cu un singur click

  1. Eu nu am facut prea multe amenajari dinainte. Am facut totul pe parcurs. Cand s-a nascut cea mica aveam patutul si cam atat

Lasă un răspuns