Mamica eleganta cu Femme Luxe

Noi mamicile avem nevoie sa ne imbracam uneori si elegant, nu doar sa ne tragem rapid trening-ul pe noi si sa fugim din casa. Am avut anul acesta cateva evenimente si mi-am dat seama ca rochitele din dulapul meu s-au cam demodat. Asa ca mi-am zis sa imi innoiesc putin garderoba. Initial am inceput sa ma uit la mini dresses, dar tot eu m-am gandit ca ar trebui sa fiu putin mai decenta, tinand cont ca uneori mai iau si copilul cu mine si o sa fie nevoie sa alerg sau sa ma aplec dupa cea mica.

Dupa ce m-am gandit la toate variantele posibile mi-am cautat rochita perfecta pe Femme Luxe si primul produs care a ajuns in cosul virtual a fost un lounge wear sets.🙈 Din obisnuinta, atunci cand imi sare un compleu lejer in ochi il iau sa fie acolo, mai ales ca a inceput gradinita si trezindu-ma somnoroasa dimineata, cel mai simplu outfit este un astfel de set care se imbraca usor, este comod si tine si de cald. Si ce sa vedeti, mama mea cand l-a vazut a zis ca vine prea bine pe ea si sa imi iau eu altul data viitoare. Adevarul e ca acest trening este confectionat dintr-un material destul de elastic si mie imi vine putin largut, iar mamei mele perfect.

Totusi, zic sa revenim la rochii, de data aceasta mi-a atras atentia ceva mai decoltat, la categoria satin dresses gasim o multime de modele de rochite, unele foarte decoltate si mulate, altele tip camasa si usor largute. Am zis ca nu sunt potrivite pentru statutul de mamica asa ca am continuat cautarile. Si am gasit ceea ce vedeti pe sora mea, pentru ca si ea s-a indragostit de acest site asa ca i-am oferit-o cadou. O rochita midi, cu un decolteu in V care nu arata prea mult. Este usor elastica, imi plac manecile bufante, mai ales ca sunt in trend anul acesta. Rochita aceasta este preferata mea din mai multe motive:

  • se imbraca usor,
  • nu are fermoare,
  • decolteul si manecile se pot adapta in functie de dorintele fiecaruia,
  • este usor de imbracat,
  • nu se sifoneaza foarte usor, deci nu are nevoie de calcare.
  • Se aseaza perfect pe corp si scoate in evidenta formele feminine.

Tot in cautarile mele disperate am dat de acesti PU leggings care s-ar combina perfect cu unul dintre body-urile sexy tot de pe acest site. Asadar daca esti o mamica cu forme voluptoase si iti doresti sa iti impresionezi partenerul arunca o privire in categoria lace bodysuits. Cat despre colanti, imi plac cei din imitatie de piele doar ca am deja o pereche acasa si in locul lor mi-am ales aceasta rochita pe un singur umar. Mi-a atras demult atentia si am zis ca imi trebuie si ceva mai colorat. O rochita care se combina perfect cu o pereche de sandalute simple si cu un par cret sau de ce nu drept.

Doar ca aceasta rochita cere un piept mai dotat si din acest motiv mie imi imi vine putin larguta la partea fara umar. Are atasat si un cordon care se poate lega in fata sau in spate si ii schimba putin aspectul. In rest este foarte confortabila si o recomand pentru sezonul putin mai rece avand maneca, dar si cele doua straturi de material care formeaza stransurile pe laterale. Imi place cum se aseaza asa ca o sa incerc sa o modific usor pentru a putea fi purtata.

Cea de-a treia rochita este tot cu un singur umar si modelul este unul mai deosebit avand o funda imensa in fata, care spre surprinderea mea nu ma deranjeaza. Rochita este confortabila si se aseaza cam fix desi am ales masura 8/10 ca si in cazul celorlalte produse. Nici acest model nu dispune de fermoar pentru ca materialul este unul usor elastic si se poate imbraca usor.

Este un model cu o lungime medie, adica peste genunchi si chiar daca initial m-am gandit ca nu o sa ma avantajeze se pare ca imi place mai mult asa decat scurtata, plus ca o astfel de lungime este mult mai eleganta.

Va mai las mai jos cateva poze care va vor convinge cu siguranta sa va comandati cel putin un produs de pe acst site.

Voi purtati rochite cu o astfel de lungime?

Cum vi se par alegerile mele?

Lasă un răspuns