Comenzile pe Libris au devenit un obicei pentru noi, in fiecare luna comand noutati pentru Adelina sau pentru mine.

In ultima comanda mi-am dorit acest set pentru ca cea mica sa invete sa recunoasca literele intr-un mod placut. Abecedarul celor farte mici este destinat copilasilor de 0-4 ani si contine 27 de carticele cu ghicitori amuzante. Fiecare carticica are imprimate pe coperta cate doua litere, una mare de tipar si una mica, iar in interior gasim cate trei obiecte ce incep cu aceasta litera. Obiectele sunt scrise atat in romana cat si in engleza, astfel cea mica va invata mult mai usor.

Eu am inceput cu cate o litera in fiecare zi, mi se pare mult mai simplu si astfel le va recunoaste rapid. Voi cum i-ati invatat pe cei mici literele?

Tot in aceasta comanda am ales si un set de cinci carticele cu povesti pentru copii, din editia invat sa citesc pentru nivelul 0 si una dintre ele nivel 1:

  1. Acul, fusul si suveica
  2. Spiridusii cizmari
  3. Soricelul moftoros
  4. Degetica
  5. Prostia omeneasca

Pachetul este destinat copiilor care invata sa lege literele in cuvinte si cuvintele in propozitii. Cartile de nivelul 0 contin si cateva abtipilduri, iar textul este prezentat in doua variante:

  • Cu majuscule si imagini ajutatoare
  • Cu litere mari si mici de tipar
  • Iar cartea de nivel 1 este pentru a exersa citirea.

Noi suntem mult prea mici pentru citit si asa cum am zis si mai sus abia acum invatam sa recunoastem literele, dar pana atunci ii citesc eu povestile Adelinei.

Iar ea e foarte incantata mai ales cand vede cat de frumos sunt ilustrate aceste cartulii si in fiecare seara cere ma mult decat o poveste.

Cele 5 carti interactive pentru cititori incepatori le gasiti pe Libris la un pret bun, zic eu.

Copii vostri la ce varsta au invatat literele si care varianta a functionat?

Share: