Prima mea rochita cu buline e de la Femme Luxe

Buna, dragile mele! Va scriam intr-un articol anterior ca indiferent de cata treaba avem noi mamicile trebuie sa ne mai si imbracam. Asadar dupa prima mea comanda reusita pe Femme Luxe iata-ma la cea de-a doua de care sunt tare mandra. Si nu, nu am comandat un lace bodysuits asa cum v-am promis si asta pentru ca nu sunt la fel de dotata ca modelele de pe site si in al doilea rand chiar daca as fi fost, nu stiu daca aveam curaj sa apar asa in fata voastra mai ales ca va scriu de pe un site destinat mamicilor. La fel s-a intamplat si cu aceste produse din categoria jumpsuits care sunt de fapt niste salopete decente, doar ca ma gandesc mereu ca avand corpul fara forme atat de voluptoase materialul ala o sa se aseze rau de tot. Dar niciodata sa nu zici niciodata, cine stie cand imi fac curaj si le incerc.

Pana atunci mi-am ales un trening negru care imi vine perfect si pe care l-am purtat deja de cateva ori pentru ca este tare comod. Masura S/M se aseaza perfect si chiar daca este un set negru, imi place. Mai am inca doua seturi din acestea acasa, dar parca nu pot sa nu le comand atunci cand le vad. Si asta pentru ca stiu cat de confortabile sunt si noi mamicile iubim lucrurile comode, mai ales cand avem de alergat dupa cei mici. O mica mentiune la aceste seturi: sunt usor trasparente, deci nu purtati lenjerie colorata, doar nuante asemanatoare.😉

Tot pe negru mi-am ales si acest set dungat, il am deja pe cel kaki asa ca de data aceasta tot negru a castigat. Pantalonii in vin fix si bluza se aseaza numa’ bine, doar ca este putin cam prea decoltata pentru gustul meu. Colantii sunt simpli ca si croi si la fel ca treningul de mai sus, materialul este usor transparent deci mare grija ce purtati pe dedesupt. Bluza are slituri pe laterale si la maneci, ceea ce o face mai elegatica. In rest materialul este super ok si imi place ca il pot purta atat cu tocuri cat si cu pantofi sport. Daca apare acest model si pe alte culori, va spun de pe acum ca nu o sa le ratez.

Din categoria mesh tops mi-am ales acest tricou care se combina perfect cu o pereche de pantaloni cu talie inalta. Nu stiu daca se intelege din poza, dar tricoul este unul cu talie scurta. Este realizat dintr-un material elastic foarte placut la atingere, imi place ca ia forma corpului si imprimeul a fost cel care m-a convins sa-l comand. Sau mai bine zis mesajul scris „love is the answer”. Dar si faptul ca am destui pantaloni cu talie inalta si prea putine tricouri/bluze care sa se potriveasca cu ei.

Cireasa de pe tort, adica rochita cu buline am lasat-o la final pentru ca este produsul care imi este cel mai drag din aceasta comanda. Este lejera, se aseaza foarte frumos pe corp si bulinele creaza o iluzie optica datorita careia burtica parca dispare. Este confectionata dintr-un material plinut si spre surprinderea mea are dublura, deci nu se vede prin material.

Rochita se incheie cu un fermoar la spate, are volanase atat la maneci cat si in partea de jos. Umerii sunt usor bufanti si se pot purta in doua feluri: lasati sa curga sau normal asa cum vedeti in poze.

Partea aceasta de sus mi se pare usor ciudatica, pentru ca materialul vine destul de largut in zona umerilor si daca vrei sa porti rochia pe umeri, la un moment dat tot o sa cada. Per total rochita este minunata doar ca o sa ii fac mici modificari in zona umerilor ca sa nu imi faca surprize.

Mi-am facut un obicei sa comand hainute pe acest site pentru ca nu imi gasesc niciodata timp sa colind magazinele si chiar daca am ocazia sa intru, nu o sa pot sa stau prea mult avand copilul dupa mine. Si decat sa pierd timpul aiurea, in zece minute caut de pe telefon ce am nevoie si comada din Anglia ajunge cam intr-o saptamana la posta locala si nu am prea multe batai de cap.

Voi comandati de pe site-uri straine? Cum vi se par alegerile mele? Va mai las cateva poze ca sa va dati seama cum arata fiecare produs in parte.

Un comentariu la „Prima mea rochita cu buline e de la Femme Luxe

Lasă un răspuns