Si mamicile se imbraca de la Femme Luxe

Din seria si mamicile au nevoie de haine, astazi va arat ce contine ultima mea comanda de haine de la Femme Luxe cu speranta ca cea mica nu o sa ma puna sa ii caut si ei aceleasi hainute asa cum va vorbeam intr-un articol anterior. Desi, de data aceasta i-a placut tot chiar daca am si un articol vestimentar de culoare neagra.

Red, black and little bit of denim

Asadar, incepem cu o tinuta lejera alcatuita dintr-un tricou negru si o pereche de blugi skinny si la sfarsit sa las tot ce este rosu, adica o rochita din categoria bodycon dress cu un slit interesant si un set din doua piese din pantaloni si top.

Blugii i-am ochit de ceva timp si acum ca a venit frigul a venit si timpul lor. Acest model este unul simplu, cu talie inalta si cu un cordon in talie. Pantalonii nu au rupturi sau alte detalii secundare si cred ca sunt cei mai simpli blugi din garderoba mea. Dar in acelasi timp si cei mai comozi, fiind masura 8 nu stau nici foarte stramti, dar nici largi.

Aici i-am combinat cu tricoul tot de pe Femme, tricou care imi vine foarte lejer fiind un S/M, dar care imi place cum se aseaza. Am observat ca tricourile de pe acest site sunt confectionate dintr-un material moale, foarte placut la atingere care se aseaza frumos pe corp. Si chiar daca are si putin negru, aceasta tinuta a primit like-ul Adelinei. As putea totusi sa fac si alte combinatii daca ma gandesc la ce mai am prin dulap, dar sunt intr-o perioada extrem de aglomerata si cam tot ce fac este pe fuga.

Daca tot am adus vorba de mini dresses vreau sa va zic ca ma impac foarte bine cu cele pe care le am deja si ca intentionez ca la fiecare comanda sa mai adaug cate una. Acest model desi este simplu, mi se pare ca arata minunat. Rochita este confectionata dintr-un material rosu, putin elastic. Aceasta este croita cu un slit mare si in partea de sus regasim doar un umar.

Chiar si asa rochita se aseaza foarte frumos. Initial, cand am vazut materialul mai subtirel am zis ca o sa se vada totul prin ea, dar dupa ce am probat-o mi-am dat seama ca este perfecta, cred ca este in top daca stam sa ne gandim la toate rochitele mele de pe Femme. Singura chestie ar fi ca nu am voie sa ma mai ingras deloc pentru a arata bine in ea.

Alegand produsele din aceasta comanda m-am gandit sa-mi mai iau si cate un body mi-ar prinde bine pentru sezonul ce urmeaza, dar nu ma refer la lace bodysuits ci la modelele purtabile si care nu arata foarte mult din ceea ce nu ar trebui sa se vada. Pentru ca eu sunt mai pudica si inca lucrez la asta. Plus ca, zilele acestea mi-am dat seama ca pana sa am blogurile postam foarte rar cate ceva pe retelele de socializare si in ultima perioada postez regulat fel de fel de poze si a fost asa o schimbare rapida la care nu stiu daca ma descurc cat de cat.

In fine, un body asortat cu o pereche de pantaloni din categoria trousers ar arata minunat si chiar daca am acasa deja cateva produse de acest fel iata-ma ca mi-am mai luat inca un set din doua piese, rosu aprins de data asta.

Un compleu interesant ca si material si croiala. Topul este simplut cu maneci scurte si cu un cordon lung in talie. Iar pantalonii se aseaza frumos fiind cu talie inalta, simpli fara buzunare sau alte detalii. Iar croiul evazat ii scoate din anonimat.

Asa cum va spuneam materialul este unul elastic caruia ii ies in evidenta niste dungulite verticale placute din punct de vedere estetic si care subtiaza vizual. Cand porti un astfel de set ai nevoie de tocuri neaparat si in cazul meu cred ca este nevoie totusi sa scurtez pantalonul putin, eu fiind micuta de inaltime.

In concluzie, produsele din aceasta comanda chiar imi plac, sunt realizate din materiale bune, de calitate, iar cusaturile sunt facute cum trebuie. Coletul a ajuns la posta locala in sapte, opt zile in stare buna fiind trimis tocmai din Anglia.

Deja am dat o noua comanda si abia astept sa vad care din obiectele vestimentare imi va place cel mai mult si pe care o sa vi-l recomand. Cum vi se par alegerile mele de astazi?

7 comentarii la „Si mamicile se imbraca de la Femme Luxe

  1. Wow, ce piese frumoase ai ales! Te prinde roșul de minune, este o culoare pe care o ador. Trebuie sa dau si eu o comanda de pe Femme Lux, par a avea lucruri frumoase și calitative.

  2. Chiar iti sta bine cu toate produsele alese. Imi place mult rochita rosie. Pare foarte eleganta! Sa le porti cu placere!

  3. Bineînțeles că prima și prima dată, am pus ochii pe tricou. Cred că am în garderobă peste 15 tricouri negre, simple sau cu imprimeuri. Parcă am dezvoltat o dependență pentru ele. :))))) Ce tare! Am crezut că în ultima poză porți o salopetă, însă sunt 2 piese diferite! Topul e foarte frumos! Prin magazine nu prea am văzut așa ceva. Eu sunt de modă veche și nu comand haine online. Mereu mă tem să nu dau peste un colet cu piese prea mari, prea mici sau rupte. Poate că ar trebui să acord și magazinelor online o șansă.

Lasă un răspuns