Cum oprim caderea parului – wishlist Notino

Caderea parului a devenit o problema mai serioasa pentru mine chiar dupa ce am nascut-o pe Adelina. Am tot neglijat acest lucru sperand ca la un moment dat parul meu va inceta sa mai cada atat de mult.

Sunt deja mai bine de patru ani decand ma infrunt cu aceasta problema si pentru ca in ultimul timp si matreata si-a facut aparitia am zis ca trebuie sa fac ceva in aceasta privinta.

Asa ca un tratament pentru caderea parului este mai mult decat necesar. Am zis totusi sa incep cu un sampon anti-cadere pentru ca si aceasta are un rol destul de important.

Am pus ochii pe cel de la Dermedic Capilarte care promite ca spala bine parul, curata scalpul si contribuie la infrumusetarea naturala a parului. Folosirea frecventa al acestui produs stimuleaza cresterea parului, previne caderea prematura a firului de par si intareste, regenereaza si hraneste firul de par.

Si sotul se confrunta cu aceeasi problema asa ca urmatoarea comanda pe Notino va contine si un Sampon de la Alpecin cu dubla actiune. Samponul poate stopa caderea parului la barbati si in acelasi timp ii poate scapa de matreata. Produsul se bucura de cinci stelute la rubrica review, asa ca sunt sigura ca fac o alegere buna. Produsul se foloseste la fel ca orice sampon si este potrivit oricarui tip de par. Si pretul este unul bun, asa ca nu vad nici un impediment care sa ma faca sa nu il incerc.

O sa spuneti ca ar trebui sa tratez mai intai cauzele caderii parului cum ar fi alimentatia nesanatoasa sau stresul. Doar ca lucram de ceva timp la acestea si consider ca si ceva din exterior cum ar fi un tratament sau un sampon impotriva caderii parului ne-ar fi de folos si sunt convinsa ca o sa ne ajute. Oricum o sa revin cu pareri despre produsele alese dupa ce le voi folosi o perioada buna de timp.

Voi va confruntati cu aceasta problema? Cum ati reusit sa opriti caderea parului?

15 comentarii la „Cum oprim caderea parului – wishlist Notino

  1. M-am confruntat și eu cu această problemă. Acum câțiva ani am folosit toată gama Revalid și a fost foarte bună. Acum folosesc Forcapil și un șampon de la Klorane cu Quinină. Am văzut rezulate și în cazul acestor produse.

  2. Eu am folosit niste fiole si parul s-a regenerat foarte bine, acum folosesc un ser sper sa am rezultate bune si rapide.

  3. Prolema asta mă preocupă și pe mine. Am apelat la diverse tratamente și șampoane sau soluții anticădere dar toate au avut efect pentru puțin timp. Par tentante produsele de pe Notino.

  4. Am exact același probleme ca și tine. Cu căderea parului, ma lupt de când am născut. Analize făcute, nu este din lipsa vreunei vitamine. Cu siguranță voi încerca și eu produsele recomandate de tine.

  5. Din fericire faptul ca sunt insarcinata m-a ajutat in acest sens. Nu mai am probleme cu caderea parului si chiar s-a indesit. Inainte si eu sufeream de aceasta problema si nu pot sa spun ca am gtasit vreo reteta minune sau vreun produs miraculos. Alpecin este si pe lista mea

Lasă un răspuns