Felamo – imbracaminte pentru mamici si nu numai

Atunci cand am nevoie de un nou articol vestimentar ma gandesc dinainte la ce imi doresc ca sa fac alegerile cele mai bune. Asa ca vin catre voi cu o propunere de magazin online de haine ce se pliaza pe toate dorintele.

Pe Felamo gasim cam tot ce ne intereseaza in materie de imbracaminte atat pentru femei, barbati cat si pentru copii si mai mult decat atat am observat ca au si o categorie cu diverse in care regasim produse pentru casa sau pentru infrumusetare.

Trebuie sa recunosc insa ca un top a fost cel care mi-a atras atentia cel mai mult si spun asta pentru ca in ultima vreme am facut un fel de obsesie pentru acest obiect vestimentar.

In aceasta categorie gasim bluze pentru toate gusturile si masurile. Imi place ca sunt foarte multe modele si chiar ai de unde alege. Daca nu as avea dulapul burdusit cu haine, chiar mi-as lua si eu ceva de acolo.

Si ca sa va propun un outfit cu aceasta camasuta as combina-o cu o pereche de jeansi drepti sau skinny, iar o pereche de sandale comode ar completa perfect tinuta.

Daca totusi va doriti sa fiti mai lejera v-as recomanda o salopeta din material ca cel din imagine sau din blugi, sunt sigura ca sunt la fel de confortabile. Doar ca eu pana acum nu mi-am facut curaj sa imi iau una din cauza inaltimii.

Tot pe acest site gasiti si rochii, pijamale, imbracaminte sport dar si lenjerie intima mai sexy, ca doar avem nevoie si de astfel de articole vestimentare in garderoba noastra.

Prefer sa comand de pe acest tip de site pentru ca pot sa iau pentru fiecare membru al familiei cate ceva fara sa fac o gramada de drumuri si sa pierd timp pentru a cotrobai fiecare magazin in parte. Comenzile online au prins avant si din aceste motive, dar si pentru ca ofertele si diversitatea sunt mult mai mari fata de magazinele fizice.

Voi cumparati online sau preferati sa mergeti sa probati si apoi sa cumparati?

Lasă un răspuns