Noi propuneri de la Libris

O noua comanda de la Libris a ajuns la noi de ceva timp, dar pentru ca timpul nu prea mi-a dat pace abia acum am reusit sa scriu despre ele.

In ultimul colet am gasit un puzzle ce contine 120 de piese. Dupa ce am pus toate piesele cap la cap am regasit personajele din povestea Muzicantii din Bremen. Apropo de muzicantii din Bremen, pe spatele cutiei de puzzle am descoperit si povestea pe care Adelina nu a auzit-o pana acum.

Tot despre povesti vorbim si in cele ce urmeaza. Mai exact va prezint un set de planse cu povesti dar si cu imagini in care se afla personaje din diferite povesti. Cei mici trebuie sa ghiceasca din ce povesti sunt extrase imaginile frumos colorate.

Acest set l-am luat cu noi la spital pentru ca suntem internate cu tuse si febra si ne-a ajutat sa petrecem timpul mai placut. Imaginile colorate i-au atras si pe colegii nostri de camera, asadar recomand acest set pentru ca este unul practic cu povesti usor de inteles pentru cei mici.

Tot in aceasta comanda am ales un caiet cu activitati My first numbers si se pare ca a fost pe placul Adelinei, pentru ca lucrat tot caietul in ziua in care l-a primit. Acesta are cerintele scrise atat in limba romana cat si in limba engleza. Sunt usor de lucrat si ii atrage pe cei mici avand fiecare pagina colorata frumos. In urmatoarea comanda o sa caut si varianta cu litere, sunt sigura ca Adelina va fi incantata.

Inca un produs care mi-a atras atentia de pe Libris a fost 52 de povesti din Biblie. Am zis ca incet, incet as putea sa ii citesc si genul acesta de povesti. Ele vin sub forma de carduri cu imagini pe fata si pe verso regasim povestea. In afara de faptul ca imaginile sunt cam ciudatele, setul pare interesant in rest.

Voi ce mai cititi in perioada aceasta? O primavara frumoasa, va doresc!

6 comentarii la „Noi propuneri de la Libris

  1. Si eu cumpar carti pentru fetita mea de pe LIBRIS. Au niste titluri foarte misto si imi plac si alegerile facute de tine

  2. Imi plac recomandarile tale. Asa interactive si interesante pentru cei mici. Mereu gasesc lucrusoare interesante si carti pe Liris!!

  3. Mulțumesc frumos pentru propuneri, imi sunt de folos.
    Setul acela de cartonașe cu povestiri biblice l-am avut si noi, cel puțin asa pare după grafica (nu mai tin minte cutia), dar nu a fost chiar ceea ce imi imaginam si doream eu. Mai cautam!

    Sănătate multa! ❤️

Lasă un răspuns