Ce mi-am mai luat de pe Notino

Se pare ca acest virus ne da mari batai de cap si pentru ca imi doresc sa trecem cu bine cat mai repede de aceasta perioada si eu #stauacasa.

Mie nu mi se pare o tragedie acest lucru, ba dimpotriva sper sa-mi gasesc mai mult timp ca sa va mai povestesc una alta pe blog.

Astazi vreau sa va arat ce mi-am luat ultima data de la Notino. Pentru ca mi-am dorit demult un alt ruj rezistent de la NYX mi-am ales aceasta nuanta, este de fapt asemanatoare cu ce am avut pana acum, doar ca acesta este metalic.

Rujul NYX Professioal Makeup soft matte este perfect pentru a accentua frumos buzele si pentru a sublinia perfect fondul de ten indiferent ca vorbim despre un machiaj de zi sau de seara.

Atunci cand imi aleg produsele ma uit in primul rand la review-uri, iar in cazul acesta rujul este cotat cu 5 stele. Dar analizez putin si caracteristicile, iar acest produs este descris ca are o rezistenta de lunga durata, o pigmentare intensa, efect mat si metalic, dar si hidrateaza si ingrijeste buzele.

Rujul se aplica usor datorita pensulei, este cremos si arata bine dupa uscare. O sa imi caut totusi si o varianta nemetalica.

Tot in ultima comanda mi-am luat un ulei pentru fixarea machiajului de la Makeup Revolution.

Acesta este de fapt un spray care actioneaza ca o baza de fond de ten pentru ca netezeste foarte bine tenul si il pregateste pentru aplicarea fondului de ten.

Produsul se intinde uniform pe fata, aceasta mareste rezistenta fondului de ten, are un efect de lunga durata si matifiaza tenul.

Coletul de la Notino a mai continut si un cadou pentru sot, pentru ca nu era acasa de 1 martie. Mai exact un trimmer pentru nas si urechi de la Philips dar si cateva mostre de parfum in ideea de a vedea intai ce ii place cel mai mult si apoi sa comand varianta mare.

Cam aceasta a fost comanda mea la Notino, voi aveti produsele prezentate mai sus? Cum vi se par?

14 comentarii la „Ce mi-am mai luat de pe Notino

  1. Nu am încercat nimic din produsele comandate de tine. Dar mi-aș dori foarte mult sa încerc produse de LA Nyx.
    Asa este și eu voi profita de acesta perioada, mai ales ca voi lucra de acasă.

  2. Voi profita si eu de timpul liber si voi pune o comanda, voi avea mai mult timp pentru analiza produselor.

  3. Sunt super bune rujuletele de la Nyx 🙂 eu am avut o mica obsesie cu ele si imi luasem toata colectia acum ceva timp! 🥰

  4. Îmi plac produsele tale. Cel mai mult nuanță rujului, dar dacă zici ca e metalic.. Hmmm. Nici eu nu ma împac prea bine cu as aspect. Dar cu siguranță voi găsi și alte produse.

  5. Voi face o vizită pe Notino pentru că ma tentează rujul acesta. Dar mai ales pentru că am de cumpărat niște cadouri și este cea mai bună și potrivită metodă de a comanda.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns