Stiai ca reincarcarea cartelei telefonice se poate face si online?

De cand sumt mamica caut sa stau cat mai mult timp in preajma copilului meu. Mi se pare absolut normal in conditiile in care doar mami e acasa. Iar acest lucru ma face sa am cat mai putine motive pentru a iesi de acasa.

Tocmai din acest motiv am inceput de ceva timp sa folosesc reincarcare online Orange pentru a-mi putea folosi mereu telefonul, fara sa merg la un magazin pentru a face o reincarcare Orange. Si daca ne gandim si la situatia actuala, mai exact la pandemia aceasta de covid19 care pare ca nu se mai termina, aceasta modalitate de incarcare Vodafone, Orange sau Telekom este geniala.

Daca stam sa calculam cat timp pierdem inca din momentul in care ii spui copilului ca trebuie sa pleci de acasa pana ajungi sa iti faci o reincarcare cartela Orange sa stiti ca dureaza ceva. Cel putin la noi cam asa stau lucrurile, cand ii zic Adelinei ca trebuie sa plec incepe cu intrebarile unde, de ce, cat stau etc. Trebuie sa o lamuresc altfel ar trebui sa o las plangand si nu vreau asta.

Dupa asta incepe deghizarea de razboi, dupa ce ma imbrac in functie de vremea de afara imi completez declaratia, iau manusi si masca si ma duc la masina. Pornesc si ce sa vezi drumul e blocat in ambele parti, se asfalteaza, negociez cu muncitorii si reusesc sa ies. Odata ajunsa la magazin trebuie sa stau la o coada lunga de oameni care nu se protejeaza in niciun fel, urasc asta. Trece timpul ajung sa iau cartela si ce mai am nevoie, apoi fug si pana la farmacie mai stau la o coada si abia apoi ma pornesc acasa.

Intru in casa si instant imi amintesc ca Adelina nu are nevoie de foarte mult timp ca sa isi imprastie toate jucariile prin toata casa, asta dupa ce calc pe un Olaf mic si ascutit.

Fug la baie ma dezbrac de hainele ce le-am purtat afara, ma dezinfectez pe maini, telefonul, portofelul, cheile etc. Dupa ce fac toate astea reusesc sa fac operatiunea de reincarcare cartela Orange si apoi ma apuc de verificat copilul, de strans jucarii, facut ordine. Cat timp am fost plecata cea mica s-a jucat cu bunica vreo suta de jocuri, deci va dati seama ce era prin casa.

Pana ce am reusit sa strang cat de cat prin casa si sa hranesc copilul, a trecut aproape jumatate de zi si cand te gandesti ca puteam face atat de multe lucruri daca nu ieseam de acasa si faceam o reincarcare online Orange, Vodafone sau Telekom.

Cu www.re-incarcare.ro este foarte simplu: in primul rand alegi reteaua, apoi pachetul de reincarcare, dupa care tipul de reincarcare, introduci numarul de telefon, o adresa de email, accepti termenii si conditiile, platesti si in cateva secunde ti-ai reincarcat cartela fara sa pierzi timpul la cozi.

Tu cum iti reincarci cartela telefonica?

Lasă un răspuns