Ce mi-am mai luat de pe Notino

In ultima perioada reusesc sa ma organizez un pic mai greu, dar intr-un final reusesc sa mai public cate un articol despre ultimele mele achizitii. Astazi vorbim despre Notino si ce produse am mai luat de la ei si am fost multumita.

O sa incep cu un produs pentru igiena dentara mai exact o sa va povestesc despre noua mea periuta dentara. Am mai avut una doar ca era pe baterii si se pare ca ceva s-a stricat la ea si nu mai functioneaza. De data aceasta am zis ca incerc o alta varianta si am ales acest model cu incarcator de la Oral-B.

Aceasta periuta de dinti electrica oscilatoare faciliteaza lupta zilnica cu placa dentara si ajuta la obtinerea unui zambet stralucitor, bine aici conteaza si ce fel de pasta de dinti folosesti.

La caracteristici produsul este descris asa: curata dintii individual, previne inflamarea gingiilor, lustruieste smaltul dentar, indeparteaza placa dentobacteriana, indica perioada optima de curtare si este compatibila cu o gama larga de capete de perie.

Eu ma impac tare bine cu ea si Adelina tot imi zice care si ea nevoie de o astfel de periuta ca sa aiba dinti frumosi si sanatosi, asa ca o ma uit si dupa cateva modele pentru copii ca sa o multumesc si pe ea.

Dupa ce m-am tot uitat prin rubrica drogherie am realizat ca eu nu am un produs pentru par, mai exact pentru protectie termica. Nu am stat prea mult pe ganduri si am ales acest spray de la Syoss Keratin.

Cred ca am vreo zece ani de cand folosesc uscator, placa si ondulator si pana acum nu am reusit sa imi iau un astfel de produs, chiar nu stiu de ce, mai ales ca l-am gasit la un pret destul de mic. Inca nu am reusit sa il folosesc, dar din ce observ pe site are urmatoarea descriere: netezeste, faciliteaza coafatul, nu incarca parul, ofera o stralucire sanatoasa si are un efect de lunga durata. Se aplica pe parul umed si apoi se aranjeaza in forma dorita. Sunt tare curioasa daca va functiona si la mine pentru ca am un par moale si nu prea sta asa cum il pun, dar revin cu impresii personale curand.

Un alt produs despre care nu cred ca v-am vorbit este o crema de maini de la Neutrogena. Cand vine vorba de creme de maini eu sunt tare pretentioasa si asta pentru ca nu suport ca o crema sa aiba un miros foarte puternic, sa ramana pielea lipicioasa dupa aplicare sau sa imi irite pielea. Aceasta este pe placul meu, are un miros discret si placut, catifeleaza si hidrateaza si nu ma ustura pielea atunci cand o folosesc. Am de la mai multe firme si tot le folosesc prin rotatie, unele incep sa se termine asa ca voi mai incerca si alte branduri tot de la Notino.

Ati incercat vreunul dintre produsele de mai sus? Cum vi s-a parut?

Lasă un răspuns