TOP 5 outfituri de mamici, potrivite pentru o iesire in compania bebelusului

Sosirea pe lume a bebelusului presupune schimbarea vietii femeilor, iar acest lucru se observa inclusiv cand vine vorba despre vestimentatia pe care proaspetele mamici o aleg. Confortul devine obligatoriu si multe doamne simt nevoia de relaxare, mai ales cand merg in parc sau in oras cu prichindelul. Cateva ore bune de plimbare isi pun amprenta asupra picioarelor, asa ca multe mamici acorda mare importanta alegerii corecte a incaltamintei pentru un astfel de prilej.

Outfiturile sunt cumva mai putin elegante, punandu-se mare accent pe comoditate si calitate, pe piese vestimentare care favorizeaza alaptatul pe o banca in parc sau pe cele care ascund unele mici probleme de ordin estetic, cum ar fi abdomenul, care isi revine mult mai greu dupa nasterea bebelusului. Culorile indraznete, vesele si optimiste ajuta foarte mult la imbunatatirea starii de spirit a mamicilor. Ele abordeaza nuante precum galbenul electrizant, rosul fabulos, verdele crud, movul seducator etc.

Iata cateva tinute vestimentare pe care le poti imbraca daca iesi la plimbare cu bebe!

  1. Cel mai confortabil outfit ramane camasa stil rochie, accesorizata cu bijuterii handmade si cu o pereche de sandale fara toc. Daca vrei sa te simti bine, comanda de aici si bucura-te de compania copilului, de priveliste si de aerul curat de afara. Nu uita de geanta incapatoare, in care trebuie sa intre toate lucrusoarele utile pentru bebe!

  1. O tinuta lejera va fi intotdeauna alcatuita dintr-o pereche de blugi chic, o bluza larga, pentru a ascunde micile imperfectiuni ale corpului, si tenisii preferati. Cateva accesorii inedite sau care-ti fac placere ar trebui sa completeze outfitul. De exemplu, adopta o palarie din paie cu boruri largi, o pereche de ochelari de soare, cateva bijuterii cu design modern. Vei atrage privirile tuturor!

  1. Nu ai chef sa pui mare pret pe tinuta cu care iesi la plimbare cu micutul? Ce ai spune despre un outfit sport? Combina o fusta de lungime medie sau lunga cu un hanorac sau o bluza de trening si incalta adidasii. Obtii un strop de stralucire si feminitate cu ajutorul fustei (poate fi si un tutu) pentru a te simti relaxata, dar chic, pe toata durata iesirii in parc;

  1. Sunt mamici care nu vor sa renunte nici in ruptul capului la moda. Probabil te numeri printre femeile care nu doresc sa abandoneze pantofii cu toc sau rochiile diafane. Ce-ai spune sa imbraci o rochie cu decolteu in V, in culori pastelate, linistite, impreuna cu un cardigan scurt, o palarie cu boruri largi si o pereche de pantofi fabulosi, care sa te faca sa te simti minunat? Vei adora iesirile in parc in compania micutului tau;

  1. Iti place sa imbraci pantaloni scurti? Combina-i cu top, sacou si pantofi cu toc mediu sau poarta-i doar cu un tricou mai larg pentru a arata senzational. Este o tinuta tinereasca, fresh, care atrage privirile celor din jur. Cateva bijuterii, o geanta frumoasa si ochelarii de soare vor intregi outfitul, scotandu-l din anonimat.

In concluzie, tinutele vestimentare pe care mamicile trebuie sa le adopte cand ies la plimbare cu bebe trebuie sa fie confortabile, moderne, sa reuseasca sa ofere din plin un timp de calitate petrecut impreuna.

Surse foto:

shutterstock.com

15 comentarii la „TOP 5 outfituri de mamici, potrivite pentru o iesire in compania bebelusului

  1. Foarte interesante sugestii! Și eu folosesc rochita tip camasa, iar toate sandalele mele au talpa joasa.
    Când devii mămică ți se schimba prioritățile, dar nu trebuie sa uităm de noi…
    Pupici

  2. Preferatele mele sunt ținutele confortabile, rochia stil cămașă este în top, încălțăminte comodă și un machiaj natural.
    Sugestiile sunt binevenite și, cu siguranță vor ține cont de ceea ce li se potrivește.

  3. Ce idei faine ai! Si eu optez pentru tinute confortabile, dar in acelasi timp faine si chic. 😀

Lasă un răspuns