Minus 20% reducere la brandurile de top pe Notino – Summer Black Friday is here

Nu exista reducere pe Notino de care sa nu profit, asa ca Summer Black Friday este exact ce aveam nevoie ca sa imi pot completa stocul de produse. Intentionez sa imi recumpar gelul meu de dus preferat de la Dermacol cu care m-am impacat tare bine mai ales ca are un miros demential.

Imi place in primul rand faptul ca parfumul este unul discret, il simti doar cat trebui si cat sa te binedispuna, iar cum in ultima vreme sunt destul de sensibila la mirosuri acesta a fost favoritul meu si chiar merita sa il comand din nou si din nou.

Cam toate gelurile de dus de la ei au fost pe placul meu, dar acesta este in top si cred ca va sta mult timp acolo. Singurul incovenient ar putea fi recipientul care ma face sa vars produsul intr-unul cu pulverizator, nu este foarte deranjant dar mi-ar placea si mai mult daca ar aparea sub o noua varianta.

Un alt produs pe care am pus ochii de ceva vreme este mascara pentru sprancene de la NYX pur si simplu nu ai cum sa nu iubesti produsele lor. Pana acum tot ce am luat de la ei a fost pe placul meu si din acest motiv continui sa achizitionez produsele de care am nevoie tot de la ei.

Eu am o problema cu sprancenele in sensul ca sunt blonda si genele si sprancenele sunt la fel. Si daca nu le colorez un pic nu ma simt confortabil si pentru ca vopseaua o folosesc mai rar sau la ocazii speciale m-am gandit sa imi iau un mascara pentru sprancene. Cel pe care il am eu este in nuanta chocolate si face exact ceea ce mi-am dorit.

Mai exact cu ajutorul periutei reusesc sa dau un aspect placut sprancenelor mele. Aceasta mascara aranjeaza firele rebele iar sprancenele iau o forma frumoasa si un aspect mai plin. Datorita consistentei usoare, acest produs lasa sprancenele moi si suple cat mai aproape de natural.

Este simplu de aplicat, periati firele de par ale sprancenei si lasati sa se usuce, daca se doreste un efect mai intens, se aplica mai multe straturi.

Tot pentru fata mai exact pentru buze am ales un balsam de buze de la Avène pentru buze sensibile. Am tot incercat balsamuri de la diverse branduri si incerc sa le mai rotesc si pentru ca acest produs era cotat cu cinci stele de catre cei care l-au folosit am zis ca e musai sa il incerc si eu.

Pentru mine balsamurile de buze sunt un ajutor indispensabil pentru ca am pielea buzelor sensibila si imediat se usuca indiferent de anotimp.

Produsul chiar isi face treaba in sensul ca hidrateaza profund, hraneste intens si vindeca buzele crapate lasandu-le moi si fine.

Cam acestea sunt produsele pe care le recomand de data aceasta, voi ce produse v-ati ales de Summer Black Friday?

Un comentariu la „Minus 20% reducere la brandurile de top pe Notino – Summer Black Friday is here

Lasă un răspuns