Ridichea uriasa si caiet de scriere de la Libris

In ultima comanda la Libris am ales asa cum v-am obisnuit ceva pentru mine dar si ceva pentru Adelina. Daca in articolul anterior v-am vorbit despre cartea mea, astazi vreau sa va spun cateva lucruri despre Ridichea uriasa si despre un caiet de scriere.

Cartea vine de la Editura Eurobookids, aceasta este o editie necartonata, are un format 300×210×2 mm si are un numar de 16 pagini. Contine povestea clasica a ridichii uriase si are si cateva pagini de colorat. Are imagini frumos colorate dupa care cei mici se pot orienta pentru a colora si cealalta pagina.

Scrisul este de tipar, iar povestea este structurata in asa fel incat sa fie inteleasa de cei mici. Tot in aceasta carte regasim la final si o masca surpriza pe care urmeaza sa o coloram si sa o decupam. Sau pentru a nu strica coperta m-am gandit sa facem conturul acesteia pe o foaie A4 care sa se muleze usor pe fata.

Va spuneam mai devreme ca am ales si un caiet de scriere Invat sa scriu litere Care sa o ajute pe Adelina sa exerseze scrierea literelor mai ales ca anul acesta trece in grupa mare si este timpul sa cunoasca si aceste notiuni.

Si pentru ca nu prea are rabdare la colorat conturarea acestor litere o incanta mai mult. Dupa cum vedeti in imagine fiecare litera are cate un animal sau obiect care incepe cu litera respectiva sau regasim in interiorul acestuia litera pe care tocmai invata sa o scrie.

Caietul vine de la Editura Steaua Nordului, are un format 230×160 mm si are un numar de 16 pagini, iar varsta recomandata este de 5-7 ani.

Atat povestea ridichii uriase cat si caietul de scriere au fost pe placul Adelinei, daca va tenteaza si pe voi sa stiti ca le gasiti pe Libris la un pret bun.

Voi ce mai cititi copiilor?

8 comentarii la „Ridichea uriasa si caiet de scriere de la Libris

  1. Tare fain acest caiet educativ. Mi se pare util pentru cei mici si imi place ca este si asa vesel. ^_^

  2. Ce frumusețe! Sunt minunate cărțile și caietele acestea pentru copii!
    Îmi vine să le cumpăr și eu, deși nunul e prea mare și nul prea mic pentru ele. 🙂

Lasă un răspuns