Iata ca traversam o perioada mai greoaie din toate punctele de vedere. Oricat de grijulii suntem se pare ca sunt unele lucruri care ne scapa si ne dam seama abia cand vedem urmarile.

De exemplu, purtatul mastii poate face rau pielii daca aceasta este purtata mereu. Tocmai din acest motiv, se recomanda purtarea acesteia doar atunci cand este nevoie si se lasa tenul sa respire oricand aveti ocazia.

De cand cu purtatul mastii, pielea fetei nu mai respira cum trebuie si acest lucru poate cauza fel de fel de probleme printre care si aparitia cosurilor.

Maskne – sunt cosurile aparute sub masca. De aceea trebuie acordata o atentie sporita acestei zone.

De exemplu, in zilele in care suntem nevoiti sa purtam masca ar fi de preferat sa nu aplicam fond de ten sau este bine ca acesta sa fie aplicat intr-o cantitate foarte mica.

Iar atunci cand avem ocazia, sa curatam tenul foarte bine. Iar daca totusi acneea de masca isi face aparitia putem folosi un tratament local impotriva acneei cum ar fi NeoStrata Targeted Treatment. Produsul vine sub forma unui gel si este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Un alt produs pe care vi-l recomand daca va aflati in aceasta situatie este Vichy Normaderm Phytosolution, acesta are un efect dublu avand urmatoarele caracteristici:

  • Hidratare 24 ore si regenerarea tenului
  • Reduce vizibilitatea cosurilor, a punctelor negre si a urmelor lasate de acnee
  • Intareste functia barierei protectoare a pielii impotriva agresiunilor externe
  • Regleaza productia de sebum fara a lasa in urma o pelicula grasa
  • Textura pe baza de apa se intinde usor si se absoarbe rapid
  • Reduce vizibilitatea porilor fara a-i astupa
  • Tenul capata un aspect proaspat si luminos.

Produsul este bine a fi folosit atat ziua cat si noaptea, pe tenul curat.

Asadar, acestea sunt cateva dintre recomandarile celor de la Notino pentru a scapa sau a tine sub control acneea de masca.

Eu trebuie sa recunosc ca nu ies atat de des din casa incat sa ma confrunt cu asemenea probleme dar am auzit destule cazuri si m-am gandit sa vin cu aceste propuneri.

Stiati de maskne?

Share: