La ce să fii atent înainte de a-ți cumpăra o imprimantă

Date fiind condițiile actuale, când trebuie să lucrezi de acasă, iar juniorii familiei fac cursuri online, ai înțeles că ai nevoie, mai mult ca oricând, de o imprimanta kyocera color color . Te-ai decis să o cumperi, dar cu toate acestea nu știi prea bine la ce să fii atent atunci când faci această achiziție. De aceea, avem pentru tine câteva recomandări, menite să-ți facă alegerea mai ușoară!

Cartușe reîncărcabile

Dacă deja te foloseai de o imprimantă la birou, știi deja că utilizarea lor este destul de costisitoare. De aceea, pentru a nu cheltui sume importante pe consumabile, alege un model compatibil cu utilizarea unui sistem CISS sau unul care folosește cartușe reîncărcabile. Te vei convinge rapid că ieși în avantaj așa.

Un multifuncțional, nu o imprimantă

Dacă dispui de un buget generos pentru această achiziție, mai bine alege un multifuncțional, și nu o imprimantă. Pentru că lucrezi de acasă, iar produsul va fi utilizat și pentru temele elevilor casei, ai nevoie și de scanner, dar și de un aparat care face copii. În acest caz, multifuncționalul este alegerea indicată pentru tine!

Inkjet sau laser?

Eterna întrebare! Ambele au parte de avantaje și dezavantaje. Cele cu cerneală au parte de o tipărire mai de calitate, poți tipări alb negru sau color, pe hârtie simplă sau foto. În schimb, o imprimantă laser este mult mai sigură și mai rentabilă. Este greu de dat un răspuns, rămâne ca tu să alegi.

Nouă sau SH?

Chiar dacă ai primit asigurări că acea imprimantă SH este una foarte calitativă, mai bine nu face această achiziție și cumpără mai bine un produs nou, cu cartușe mai mari. Vei fi mult mai câțtigat așa. Dar dacă, până la urmă, ai ajuns la concluzia că preferi un astfel de produs la mână a doua, atunci fii atent să aibă garanție și, mai importantă, să aibă și revizia făcută.

Lasă un răspuns