Noi activitati de la Libris plus poveste

Va spuneam intr-un articol anterior ca Adelinei ii plac mai mult activitatile extra scolare si lucreaza cu drag si spor de fiecare data activitatile de la Montessori.

Pe caietele de de la gradi lucreaza mai mult rugata, nu mai zic de activitatile din online. Cu toate astea reusim sa le facem pe toate cu muuulta rabdare.

Cartea de activitati Montessori: Animale de la ferma este conceputa special pentru copii de varsta prescolara, cu scopul de a stimula dezvoltarea capacitatilor de a invata, aceasta carte urmareste indeaproape principiile educatiei Montessori. Activitatile propuse ii vor familiariza pe cei mici cu natura si ii vor invata sa recunoasca animalele in mediul lor natural.

In caiet regasim activitati de decupare, de lipire a celor peste 75 de autocolante dar si de unit si colorat sau conturat cu ajutorul unui creion.

Si a doua alegerea a noastra a fost din aceeasi colectie, carte de activitati Montessori: Animale din padure. Pentru a face mai bine diferenta intre animalele ce cresc la ferma si cele din padure am ales sa luam ambele carti si bine am facut. Acestea vin de la Editura LITERA si sunt recomandate copiilor de trei pana la cinci ani, iar Adelina s-a relaxat lucrand pe ele dar a si invatat.

Ultimul produs din ultima comanda pe anul acesta a fost Invat sa citesc Jack si vrejul de fasole pentru ca citim destul de des povesti avem nevoie mereu si de unele noi. Din colectia aceasta avem mai multe carticele, iar povestile sunt usor de inteles si de citit datorita imaginilor care mai inlocuiesc cate un cuvant.

Nivelul 1 este gandit pentru micii cititori incepatori, care abia incep sa citeasca fluent. Textul este adaptat gradului de intelegere al micutilor cititori: propozitii scurte usor de citit datorita dimensiunilor mari ale literelor, cuvinte cunoscute si ilustratii plasate deasupra cuvintelor, pentru a-i ajuta pe cei mici mai usor sa decodifice rapid termenii si sa capete fluenta. Ilustratiile mari, frumos colorate completeaza firul narativ, atragandu-i pe cei mici.

Voi cu ce titluri incheiati anul?

13 comentarii la „Noi activitati de la Libris plus poveste

  1. Noi avem intreaga colectie la carticelele acelea pe nivele. Ne-au fost de mare ajutor. Au un pret mic si merita investitia 🙂

  2. Si eu am plasat acum o comanda si mi-am luat cateva carti noi pentru buburuza. In sfarsit o pun pe Criss la treaba si la citit

Lasă un răspuns