Prima comanda pe Libris din 2021

Nici anul acesta nu ne lasam de citit. Adelina astepta cu sufletul la gura primele carti de anul acesta, asa ca i-am facut o surpriza si am comandat fara sa ii cer parerea.

Reactia ei cand a primit coletul a fost licarirea aceea din ochii care dovedeste cat de mult iubeste cartile. Cand o vad rasfoind carti am o bucurie imensa. Parintii stiu despre ce vorbesc. Pentru ca desi are o multime de jocuri si jucarii atunci cand deschide o carte are un farmec aparte.

De ce? Prima mea carte de intrebari National Geographic Kids si prima carte unde parintii pot gasi raspunsurile directe, adevarate, fascinante si adecvate varstei copiilor.

Chiar daca la prima vedere nu prea poate un copilas sa ne bage in incurcatura, iata ca de la o varsta chiar se poate, pentru ca cei mici sunt curiosi si pun tot felul de intrebari la care noi parintii nu avem intotdeauna un raspuns pregatit. Iar aceasta carte ne ajuta pe noi parintii sa le dam cele mai bune raspunsuri, iar celor mici sa le satisfaca toate curiozitatile.

Cartea este impartita pe patru capitole. In Ce grozav sunt regasim intrebari si bineinteles si raspunsuri despre noi ca si fiinte umane. In capitolul al doilea avem raspunsuri la intrebari de genul „De ce ingheata apa”. In urmatorul capitol aflam tot felul de lucruri interesante despre Tot felul de animale. Iar la sfarsitul cartii regasim o multime de curiozitati despre Minunile lumii.

Cartea vine intr-un format de 240 x 240 x 8 mm si contine 128 de pagini. Este o editie necartonata, aparuta anul trecut la Editura Litera.

Tot în aceasta comanda am inclus și doua seturi Montessori, mai exact Asocieri obiecte si intrebuintarea și Clasificare pământ, aer, apa.

Nu sunt primele seturi, Adelina știe foarte bine cum sa se joace cu aceste cartonase și mereu îmi cere și alte variante.

Voi ce le mai luați copiilor pentru a le capta atenția?

15 comentarii la „Prima comanda pe Libris din 2021

  1. Cartile acelea cu „De ce” le am luat si eu de la Auchan. I am mai luat de curand de la Manastire o carte superba „maniere alese pentru printi si printese”, este absolut superba!

  2. Nepotica mea abia a inceput sa citeasca, vreau sa ii cumpar doua carti potrivite varstei.

  3. Cred că acestea vor fi primele cărți pe care le voi comanda pentru micuța noastră.
    Mi se par foarte potrivite fiecărui copil care începe să învețe despre ce-l înconjoară.
    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns