Îngrijirea parului cu produse de pe Notino

Nu știu voi cum sunteți dar eu una îmi schimb șamponul mereu, știu ca alții zic ca nu e bine dar ma plictisesc folosind același șampon.

În ultimul timp am folosit șampoane ba pentru a combate căderea parului sau a mătreții, ba pentru volum și strălucire sau pentru ce am mai găsit interesant de încercat.
Ei bine, de data aceasta m-am gândit ca o masca pentru par blond este binevenita, mai ales ca ne apropiem încet de anotimpul călduros care va contribui într-o oarecare măsură la deteriorarea parului.

Masca pentru par Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia este cel de al doilea cel mai important pas în rutina pentru îngrijirea parului. Chiar dacă în ultimul timp am omis aceasta etapa, acum podoaba mea capilara necesita mai multa atenție, iar aceasta masca este tot ce are nevoie.
Produsul acționează în profunzimea firelor de par acesta strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa. Răsfațand parul cu acest produs acesta se va descurca mai ușor și va rămâne mătăsos și ușor parfumat pana la următoarea spălare.Apropo de spălare am ales și doua tipuri de șampon, unul pentru par fin și subțire pentru ca asa cum va spuneam nu am avut timp suficient încât sa ma pot ocupa de parul meu asa cum se cuvine. Drept urmare firele s-au subțiat și bineînțeles ca se rup și astfel pierd destul de mult par.
Șamponul Garnier Botanic Therapy Ginger Recovery spala bine parul și ii reda frumusețea naturala, regenereaza, hrănește și parfumeaza parul, lăsând în urma un scalp curat și un par neted plin de vitalitate.Cel de al doilea produs este un șampon pentru par gras, am observat ca în zilele în care gătesc sau spal multe vase parul se îngrașă mult mai repede, nu știu dacă e o coincidenta sau nu, dar am zis sa încerc si acest produs, mai ales fiind de la aceeași marca ca produsele de mai sus.
Tot recenziile de pe site au fost cele care m-au convins ca produsul merita încercat. Șamponul Garnier Botanic Therapy Green Tea, Eucalyptus & Citrus are ca si ingrediente ceai verde și citrice. Aceasta combinatie combate îngrășarea rapida a parului, conferă strălucire și finețe firului de par.

Voi folosiți produse de la Garnier Botanic Therapy?

16 comentarii la „Îngrijirea parului cu produse de pe Notino

  1. Eu nu m-am impacat niciodata cu sampoanele de la Garnier. Am incercat multe produse, dar de fiecare data mi au fscut mai mult rau…

  2. Garnier este un brand pe care îl folosesc pentru calitatea produselor sale.
    Nu am folosit decât șampoanele brandului, dar îmi surâde ideea măștii.

  3. Am un par gras si plin de personalitate , nu am incercat inca nimic din cele prezentate de tine, la urmatoarea comanda dau un ochi si la recomandari

  4. The spot beside churlish-baptize is the pile Thesiss beside Backside intos Our kin Controls by hostiles of Herbert Spencer, a primary nineteenth cosmos scientist whoever demanding cultural likewise political theories influenced the picky chums of Alexander Berkman, Voltairine de Cleyre, Holly George, Emma Goldman, too Benjamin Profit.

Lasă un răspuns