Trei măști pe care ar trebui sa le încerci

Chiar dacă avem mai bine de un an de când purtăm măști, astăzi vreau să vă vorbesc despre un alt tip de măști, mai exact despre hidratarea pielii cu ajutorul măștilor.

După o perioadă în care nu mi-am permis să am prea multă grijă de mine, am zis că ar fi cazul să mă răsfăț puțin. Pielea mâinilor avea nevoie neapărat de un tratament așa că am ales o mască pe baza de acid hialuronic.

Aceasta regenerează intens, hidratează și hrănește pielea, împrospătează, calmează și conferă elasticitate iar pielea va rămâne fină și delicată.

Instrucțiunile de folosire sunt simple: mâinile trebuie curățate cu apa caldă și săpun. Introduceți mâinile în mănuși iar după 15-20 minute bucurați-vă de mâini hidratate și catifelate.

O altă mască pe care o recomand de data aceasta pe baza de ulei de arbore de ceai pentru unghii și picioare. Combinația perfectă de ingrediente: unt de shea, extracte din lavanda, rozmarin, menta și rădăcină de ghimbir fac ca acest produs să fie minunat.

După ce picioarele au fost spălate în apa calda, se scoate masca din ambalaj și se trag pe picior exact ca șosetele. Se fixează cu banda adezivă apoi se lasă să acționeze timp de 10-15 minute, după ce a trecut acest timp, se îndepărtează masca, iar picioarele se vor masa pana când serul va intra complet în piele.

Pielea și unghiile vor fi hidratate și hranite. Pe lângă asta, compoziția bogata a măștii înmoaie pielea și ajută la îndepărtarea pielii aspre de pe călcâie.

Dacă mâinile și picioarele au fost răsfățate este rândul feței, așadar o mască pentru față nu strică niciodată.

Deși în ultima perioada nu am mai avut probleme deosebite cu pielea de pe față, am zis că o hidratare intensă cu o mască pe baza de colagen nu ar avea ce rău să îmi facă, dimpotrivă.

Masca iluminează tenul, redă elasticitatea și hidratează. Este recomandată pentru toate tipurile de ten, este testată dermatologic și nu irită pielea

Tu folosești astfel de măști? Le preferi pe acestea sau cele cremă?

5 comentarii la „Trei măști pe care ar trebui sa le încerci

  1. Si eu am inceput de cateva luni sa folosesc masti cu colagen. Le prefer pe acestea decat pe cele tip crema, insa nu le resping nici pe acelea. Pana la urma orice forma de ajutor pentru piele este buna

Lasă un răspuns