AJUTAȚI-NE SĂ SALVĂM UN ÎNGER Daria-Maria

AJUTAȚI-NE SĂ SALVĂM UN ÎNGER
🔻Pentru Daria-Maria care este la spitalul BAMBINO GESU din Roma, Italia.

Așadar, toți cei care doresc sa o ajute pe această fetiță, aveti posibilitatea sa donati orice suma dorește și poate fiecare sau, avem si conturile in care tranzacțiile se pot face direct.
Toți cei care doresc sa ajute si nu sunt din zonă, o pot face, fie prin intermediul nostru, fie prin conturile de mai jos.
Ne așteptăm ca multi sa nu fie prea receptivi, insa noi vom încerca! TOȚI BANII STRÂNȘI VOR AJUNGE IN CONTUL PĂRINȚILOR!
🔴 Orice faptă buna nu va trece nerasplatita in fata lui Dumnezeu! 🙏🙏
” Sunt Daria-Maria,o fetita de 2 ani si 4 luni vesela si vioaie pana acum 2 saptamani cand totul s a schimbat.Am fost diagnosticata cu o forma grava de leucemie(leucemie mieliblastica acuta tip 5b).Am o sansa sa ma fac bine la un spital din Italia.”
” Știu că este drum lung, iar rezultatul final stă în mână lui Dumnezeu. Dar până în acel punct avem și noi puterea, capacitatea, datoria să facem ce putem, unii o rugăciune, alții o vorbă bună, destul de mulți, chiar foarte mulți îndrăznesc să spun au oferit și ajutor financiar, fără de care din nefericire unui copil nu i se oferă șansa de a trăi, în acest caz suma se ridică la aproximativ câteva miliarde, în alte situați chiar și pentru mai puțin, medicii, spitalele, sistemul acesta nedrept, alege cine merită și cine are prioritate la viață. De aceea atât timp cât pentru noi, bariera financiară înseamnă 9 miliarde, să ne străduim să atingem acest țel, iar eu cred că Dumnezeu cu siguranță nu își va întoarce fața de la jertfa noastră! Vă îmbrățișez și vă rămân recunoscător în numele Dariei Maria, care nici nu își imaginează cât de multă lume o iubește și se roagă pentru ea.
Vă rog, după putere, oricât de puțin, să întindem o fărâmă de speranță, pentru a nu lăsa greutatea acestei poveri să rămână doar pe umerii părinților și al Dariei – Maria! Vă mulțumesc și vă rog distribuiți povestea ei!”
Parintele Lungu

Puteți dona în acest cont, unde titularul este tatăl Dariei!
Titular cont : Vacariu Constantin
BT : CONT EURO : RO76BTRLEURCRT0256513501
BT: CONT RON: RO29BTRLRONCRT0256513501
BT: CONT LIRE : RO34BTRLGBPCRT0256513501

Lasă un răspuns