Machiaj de vară – BB cream sau CC cream? Cu sau fără iluminator?

Temperaturile ridicate din ultimul timp m-au făcut să renunț de tot la machiaj, dar pentru că sunt totuși zile în care vrei sa arăți cât de cât mai bine apelezi la diferite produse cosmetice.

BB cream Pure Active de la Garnier conține SPF 15 deci ne putem baza pe acest produs și pentru protecția împotriva radiațiilor solare.

Are o textură plăcută și lejeră care se absoarbe rapid după ce este aplicat. Matifiază tenul dar arată destul de natural.

Ajută la camuflarea imperfecțiunilor dar în același timp lasă tenul să respire. Conținutul de 2% de acid salicilic ajută la combaterea punctelor negre și previne iritarea.

Chiar dacă nu este foarte mare diferență între ele, eu prefer un CC cream cu SPF acesta vine la un preț foarte bun și este recomandat sa fie folosit pe tenul perfect curat. Se aplică foarte ușor și nu este nevoie de o cantitate foarte mare de produs pentru că este în stare lichidă.

Îmi place că nu lasă pielea grasă dar o hidratează și scade vizibilitatea porilor. Eu îl folosesc mai mult pentru că am pe față un bronz inestetic și cu ajutorul lui îmi uniformizez tenul și camuflez într-un mod cât mai natural imperfecțiunile.

Așadar în această perioadă prefer CCream-ul. Dacă totuși am o ocazie mai specială atunci aș alege BB cream-ul de la Garnier pentru o acoperire mai buna dar în același timp lejeră.

Tot pentru o ocazie mai deosebită aș folosi și puțin iluminator pudră acesta arată mai natural dacă este aplicat câte puțin. Trebuie să recunosc că nu sunt foarte îndemânatică și încerc să folosesc doar produse care nu necesită foarte mult profesionalism. Iar produsele de astăzi se încadrează perfect în ceea ce îmi doresc eu.

Voi ce preferați BB cream sau CC cream? Folosiți highliter mereu sau doar la evenimentele mai speciale?

10 comentarii la „Machiaj de vară – BB cream sau CC cream? Cu sau fără iluminator?

  1. Folosesc mereu fond de ten, dar, acum ca nu mai am probleme cu tenul, sunt tentata sa încerc un BB, CC cream. Îmi place asta de la Garnier, îmi face cu ochiul.

  2. Abia am învățat ce e BB cream, iar acum descopăr că există și un CC Cream. Hahaha! Sunt paralelă cu lumea asta, de aceea mă bucur că am poposit pe blogul tău.

Lasă un răspuns