3 moduri de epilare rapida

Indiferent ca ești mămică sau domnișoară îți dorești să te simți mereu bine în pielea ta. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple ai nevoie de câteva produse pentru înfrumusețare și îngrijire.

Astăzi vorbim despre epilare și care mi se pare cel mai simplu mod de a îndepărta parul nedorit. Dar despre cum prefer eu să fac acest procedeu chiar dacă nu este cel mai recomandat.

Prima și cea mai ușoară și cea mai la îndemână este metoda de epilare cu un aparat de ras și cu o spumă de ras sau fără. Aceasta este și în topul preferințelor mele pentru că în cinci minute îndepărtezi părul de pe tot corpul, singur dezavantaj esta că acesta crește foarte repede înapoi și din ce în ce mai des.

Cea de-a doua metodă de îndepărtare a părului nedorit este cu ajutorul unei creme depilatoare care poate fi folosită pe toate zonele.

De obicei o astfel de cremă se aplică în strat gros și după ce trece timpul recomandat în prospect, ne continuăm dușul iar părul se îndepărtează odată cu crema. Aceasta variantă nu îndesește părul ci încearcă să-l distrugă pana la rădăcină.

A treia variantă de epilare ar fi cea cu pastă de zahar, în cazul acesta trebuie sa recunosc că nu m-am documentat foarte mult și încă nu am avut curaj sa o încerc.

Am înțeles că ar fi varianta de pastă de zahăr care conține gumă arabică și în cazul acesta se lucrează doar cu mâna și într-adevăr întreg procesul ar trebui sa fie foarte rapid.

Dar ar mai fi o variantă de pastă de zahăr mai lichidă care trebuie aplicată și apoi trebuie sa folosim benzi depilatoare pentru a îndepărta firele de păr.

Așadar aștept părerile voastre să îmi spuneți dacă aveți această pastă de zahăr și cum o folosiți.

Care dintre cele trei metode îți este mai cunoscută și pe care o pui în practica cel mai des?

13 comentarii la „3 moduri de epilare rapida

  1. Pff…nici gând de pasta de zahar sau alte chestii dureroase…rar folosesc si ceara…. cel mai des ,aparatele cu lame și spuma…

  2. lama de ras cu spuma de ras de la Balea. Metoda rapida si la indemana. Nu imi creste parul asa repede, nu sunt asa „paroasa”, poate asta e un avantaj 😀

Lasă un răspuns