Două ape florale și un balsam de buze – ce produse cosmetice am mai încercat în ultimul timp

În ultima perioadă tenul meu nu a avut nevoie de prea multe produse. Pentru că am tot evitat să aplic machiaj în special de când port ochelari de vedere, tenul meu este destul de curat și nu are nevoie de foarte multe produse pentru îngrijire.

Totuși în ultimul timp am început să folosesc două ape florale. O să încep cu apa de trandafiri aceasta are multe beneficii. Chiar dacă nu folosesc machiaj, pe față se așează totuși fel de fel de impurități iar această apă florală se comportă ca și un demachiant dar este și un bun tonic. Lasă tenul luminos și elastic, curăță și conferă o senzație de confort, poate preveni acneea. Mirosul este unul plăcut și discret.

Tot din categoria cosmetice trandafiri am mai folosit și un balsam de buze care mi-a hidratat și hrănit intens atunci când am avut nevoie. Cel de la Labello are aroma discretă și colorează ușor buzele.

Alternativ cu apa de trandafiri am încercat și o apă de lavandă pe care o folosesc atunci când îmi doresc să am tenul mai parfumat. Chiar dacă produsele fac cam aceeași treabă, aroma puțin mai puternică le face diferite.

Produsul se pulverizează direct pe față folosind o cantitate suficientă pentru a ne bucura din plin de senzația de confort.

Pe lângă aceste produse aș putea adăuga și o cremă de hidratare pe care o folosesc doar atunci când este cazul.

Nu știu cum sunteți voi dar în cazul meu ochii au devenit foarte sensibili, iar când aplic ceva pe față imediat lăcrimez și ochii se înroșesc. Așadar prefer să țin cât mai departe machiajul cel puțin pentru o perioadă, având în vedere că nu am foarte mult timp de când sunt purtătoare de ochelari.

Voi suportați machiajul chiar dacă purtați ochelari? Cum vi se par produsele prezentate de mine?

12 comentarii la „Două ape florale și un balsam de buze – ce produse cosmetice am mai încercat în ultimul timp

  1. Nu port ochelari insa mai fac diferite alergii si mai am mancarimi oculare. In rest nu prea am probleme. Imi plac produsele prezentate de tine, nu am folosit insa nici unul

  2. Mi-ar prinde bine și mie produsele prezentate de tine. Nu am mai avut de multă vreme ape florale, nici măcar făcute în casă.
    Mulțumesc pentru recomandări, voi ține cont de ele.

Lasă un răspuns