Top 3 lucruri fără de care nu m-aș descurca în îngrijirea bebelușului

Bună! Pentru că atunci când ești mămică totul este imprevizibil, scriu aici doar când timpul îmi permite. Ultima perioadă a fost pentru noi una destul de agitată dar îmi pare bine că totul este mai bine acum.

Atunci când ai copilașii bolnăviori cauți fel de fel de metode să îi alini și să petreci cât mai mult timp cu ei și mereu caut să îmi fac lucrurile mai ușoare exact din acest motiv. Pentru că în această perioadă am fost internați în spital mă gândeam că am câteva lucruri fără de care nu m-aș descurca.

O să încep cu suzeta, bebe Simon s-a obișnuit atât de mult cu ea încât nu știu ce m-aș face daca nu ar mai accepta-o. De exemplu, atunci când trebuie să plecăm de acasă și sunt nevoită sa îl iau și pe el cu mine nu ar sta în scaunul auto pana ajungem la destinație dacă nu are avea suzețica la el.

Am achiziționat de curând una potrivită vârstei lui de la Canpol babies și în plus i-am luat și o curelușă care ne ajuta foarte mult pentru că suzeta nu mai cade pe jos.

Un alt produs fără de care nu m-aș descurca, pe lângă scutece sunt șervețele umede. Mi se par un must fără doar și poate în îngrijirea bebelușilor. De data aceasta am prins și o ofertă bună și am achiziționat patru pachete de șervețele delicate pentru copii cu miros discret. Acest tip de servetele sunt pe placul meu pentru nu sunt nici foarte groase dar nici foarte subțiri, ies destul de ușor prin orificiul lor special care este acoperit cu un capac de plastic pentru a nu lasă șervețelele să se usuce.

Sunt foarte practice, le putem lua oriunde și ne ușurează procesul de schimbare a scutecului mai ales când bebelușul începe sa meargă cățeluș.

Tu ce ai mai adauga pe lista aceasta a produselor de îngrijire pentru bebeluși după scutece, șervețele și suzetă?

10 comentarii la „Top 3 lucruri fără de care nu m-aș descurca în îngrijirea bebelușului

  1. Produsele menționate de tine sunt într-adevăr de mare ajutor. Ce ar mai fi, o jucărie preferată cuc are doarme, cremele de corp și mai ales cele pentru zona inghinală pentru cei grăsuți, pentru fetițe neapărat..
    Să fiți sănătoși și fericiți!

  2. Noi fara servetele umede nu ne-am fi descurcat! Practic peste tot le-am folosit si inca sunt de actualitate chiar daca puiul de om este mare acum!

Lasă un răspuns