Let’s celebrate Black Friday at Notino

Notino este unul dintre magazinele online care oferă reduceri consistente la cosmetice și nu numai. Chiar dacă aceștia vin mereu cu oferte atractive, iată că și de data aceasta Black Friday este sărbătorit cu o ploaie de reduceri substanțiale timp de trei săptămâni.

Eu profit din plin de aceste reduceri pentru a achiziționa cadouri pentru Crăciun sau pentru alte ocazii pentru cei dragi mie. Am găsit la preturi avantajoase acest set cu efect de hidratare de la Vivian Gray pentru bărbați, acesta conține un gel de duș, balsam după bărbierit și o cremă de mâini.

Produsele de la acest brand au un design special iar parfumul este pe măsură. Am rămas impresionată de când am încercat pentru prima dată un săpun de la ei și de atunci mi-au rămas în gând, așadar sunt convinsă că cel care va primi acest cadou va fi pe deplin mulțumit.

Nu doar la domni m-am gândit, am și câteva idei de cadouri pentru ea, am optat pentru un set de creme de mâini de la Baylis & Harding în ediție limitată. Mai exact trei creme de mâini a câte 50 ml fiecare.

Acestea oferă hidratare, regenerare și oferă un miros plăcut pielii. Vin ambalate frumos și sunt gata de dăruit. Eu zic că o cremă de mâini nu strică nimănui și că un astfel de cadou ar aduce bucurie celui ce îl primește și de ce nu și celui care îl oferă.

Tot pe Notino mai găsiți și alte reduceri la parfumuri, produse pentru îngrijirea parului, a corpului dar și cosmetice la discreție. De exemplu acesta este exfoliantul meu preferat și suferă o reducere de 20% dar sunt o mulțime de alte produse care așteaptă sa fie puse în coș.

Voi aveți ceva dorințe pentru perioada aceasta sau cunt singura care se organizează atat de devreme pentru Crăciun?

9 comentarii la „Let’s celebrate Black Friday at Notino

  1. Ce fain arata aceste seturi! Mi se par ideale pentru a fi oferite cadou. Sunt de la branduri care imi plac. O sa mai comand si eu pe Notino, deja am plasat 2 comenzi relativ recent.

Lasă un răspuns