Caiet de jocuri și activități pentru copii isteți + 300 rețete delicioase de post

De câte ori dau câte o comandă de cărți aleg ceva atât pentru mine cât și pentru Adelina. În general pentru ea aleg ceva activități sau de citit iar pentru mine diverse cărți în funcție de ce caut în momentul respectiv.

La fel am procedat și la ultima comandă pe Libris, am ales o carte cu activități și una cu rețete de post.

Mereu am aceeași problema zi de zi cu ce gătesc astăzi, iar în zilele de post aceeași întrebare ma frământă și mai mult pentru că nu sunt atât de multe variante pe care cei din familie sa le mănânce.

Așa că am apelat la această carte cu 300 de rețete, aici găsim retete de

Cartea are un nr de 272 de pagini, este apărută în 2015, are un format 200 x 130 x 16 mm și este o ediție necartonată, fără imagini. În schimb rețetele sunt scrise pas cu pas în cel mai simplu mod și cel mai important este pe înțelesul tuturor.

Rețetele sunt cu ingrediente care se găsesc în orice casă, simple și la îndemâna oricui. Și pentru că postul Crăciunului abia a început, cartea aceasta cu 300 de rețete delicioase este un real ajutor pentru mine și pentru familia mea.

Revenind la activitățile Adelinei am ales ceva din colecția Larousse recomandată pentru categoria de vârstă 5-7 ani. Fiecare dintre cele 22 teme au o scurta povestire care va constitui tema activităților de lectura, logica si aritmetica, desen si descoperirea lumii înconjurătoare. Personajele au atras-o pe Adelina și a participat cu drag la activitățile diverse, inteligente, educative și antrenante.

Broscoiul care vorbește, prințesa Luiza si Ursula, caracatița cu o mie de tentacule sunt doar câteva dintre personajele care te vor ghida pana la sfârșitul caietului.

Voi ce faceți sa ii atrageți pe cei mici la activități de genul acesta?

.

8 comentarii la „Caiet de jocuri și activități pentru copii isteți + 300 rețete delicioase de post

Lasă un răspuns